Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek bez czekolady

BOLESNA GRUDKA W PIERSI

Polecane posty

KILKA CM PONIZEJ PACHY na lewej piersi z lewej strony taka dwucentymetrowa grudke i jak dotykam jej to boli nie jakos okropnie ale troche. z drugiej strony w tym samym miejscumam to samo tylko ze nie boli wcale. nie wiem teraz czy sie martwic? czy moze to wezly chłonne..

jeśli bolesne, to za pewne węzły. nie miałaś ostatnio jakiejś infekcji? mimo wszystko przejdź się do lekarza. nie musi być gin, może być ogólny.

mialam kiedys usg piersi le nic nie wykryto....chyba wybiore sie dla pewnosci jeszcze raz

usg piersi nie ma z tym nic wspólnego! węzły chłonne mogą się powiększyć w ciągu doby, więc usg z przed pół roku nic tu nie ma do rzeczy. powiększone węzły mają związek z przebytą infekcją, chorobą, więc tak, czy tak idź do lekarza!

Gość ja bylam w wiecej niz pięciu
A ja mam inny problem ale moze tez natury ginekologicznej. Od jakiegos czasu mam takie dziwne uczucie sciagniecia/napiecia po lewej stronie cipki. Nie jest to bol ktory przeszkadza funkcjonowac jednak kiedy dotykam albo dociskam z lewej strony to boli. Zadnego guzka czy grudki tam nie czuje, jak pow. to mojemu gin to podobno nic nie czul ale badal mnie bardziej od wewnatrz, a to jakby na kosci. Czy jak pojde do ogolnego i powiem ze chcialabym zrobic przeswietlenie tego miejsca to dostane skierowanie?

dzieki, zapisze sie

a nie uprawiasz jakiegoś sportu? może naciągnęłaś sobie jakiś mięsień lub ścięgno, akurat w tym miejscu ;) długo już tak masz?

Cwicze ale to raczej tak w domu dla zdrowia niz jakos wyczynowo. No wlasnie dosyc dlugo bo gdzies od maja/czerwca. Wczesniej mocno to odczuwalam, pozniej odpuscilo a ostatnie tygodnie w ogole nic nie czulam. Wrocilo kilka dni temu i znow nie daje mi spokoju, wiec chyba cos jest nie tak. Przyznam ze troche sie boje :(

myślę, że bać się nie ma czego, bo te najgorsze choroby niestety nie bolą :( ale iść warto, nie zaszkodzi :)

Dzieki, troche mnie podnioslas na duchu rudamamo :) Zapisze sie do ogolnego na najblizszy wolny termin i zobacze co powie. Mam nadzieje ze nie skieruje mnie do gina, bo moj jest kiepskim specjalista...