Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiszkasza

On teskni za byla dziewczyna;/

Polecane posty

Gość martiszkasza

Poznalam faceta ok 2 miesiace temu, nasza znajmosc zaczela sie swietnie rozwijac i nagle on zaczal sie dziwnie zachowywac, mial mniej czasu dla mnie, rzadziej rozmawialismy itd.. Wkoncu przyparty do muru przyznal sie ze nie potrafi sobie jeszcze poradzic z zakonczeniem tamtego zwiazku I tu rodzi sie pytanie co robic, czekac?pisac?nie odzywac sie? Zalezy mi bardzo an tej znajmosci,

Gość malska
a jak on ma na imie?

Gość martiszkasza
malska?czyzbys przezywala ta sytuacje ale z drugiej strony:) Wiecie co mnei najbardziej denerwuje to, z enic nie moge zrobic, przestalam do niego pisac, dzwonic, on tez tego nie robi. Nie wiem nawet czy udczul moj brak, mielismy na prawde swietny kontakt i co trach ;/ Gdybym znala recepte jak mu pomoc;/

Gość martiszkasza
No odwieczne pytanie lepiej pisac czy sie nie odzywac, lepiej zeby wiedzial ze mi zalezy czy lepiej zeby sam przmeyslal najpierw swoje uczucia...

Gość jaaa czyli kto?
Ja bym dala sobie spokoj, oni zawsze wracaja do bytlych i tyle. szkdoa czasu, zachodu i energii

Gość jak facet nie zakończyl
tego co bylo tzn mysli, wspomina, teskni za byla dziewczyną to daj sobie spokój szkoda twojego czasu

szkoda czasu - tez tak sadze;/ nie pomozesz mu, czlowiekj z wiekszoscia rzeczy musi poradzic sobie sam

Gość martiszkasza
Wiem ze macie racje, zapewne kazdemu bym doradzila w ten sam sposob szkoda czasu, ale nie potrafie o nim zapomniec;/mysle o nim non stop, a on zapewne o mnei ani chwili. Ach ze tez nie moglam go spotkac jak juz bedzie uwolniony;/

Gość alicjadwadziescia
A ja przeczekalam i teraz co jest moim mezem;)jezlei cos z tego am byc to bedzie...najlepiej nie narzucaj mu sie ale nei dja mu zpaomniec;)

Gość ja23on26
olej zostaw zapomnij zak0ochaj sie w kims dostepnym emocjonalnie

Gość olamabanll
zgadzam sie z opinia powyzej, kazdy swoje musi przebolec, jesli nie wyleczy sie z poprzedniego zwiazku to bedziesz tylko lekarstwem na rany, taka prawda

Gość robsonek
Zwiewaj i poznaj fajnego faceta;Da nie ciote emocjonalna