Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

gdzie najłatwiej zapoznać dziewczynę?

Polecane posty

Gość zwykły Alojz
w toalecie publicznej

Najłatwiej na różnych kursach :) w dyskotekach też, ale tam nie da sie porozmawiać, poza tym większość facetów przychodzi w takie miejsce żeby "zaliczyć" i przez to laski często nie są skore do nawiązywania dłuższych znajomości.

Gość kokokokkkkkkkkk
na stacji benzynowej

w komunikacji miejskiej niby jest dużo osób w młodym wieku, ale nie jestem pewien, czy jest dobre miejsce. Zwykle ludzie młodzi są w takich miejscach zamknięci. Na dyskotece też chyb nie najlepiej. Gdzie jest łatwiej zapoznać dziewczynę na dłużej?

Gość furttka
spróbuj w barze mlecznym zagadaj ekspedientke

w barze mlecznym? Myślałem, że już ich nie ma. Jeździłem komunikacją całe lata i jakoś nikogo nie poznałem. Poza tym: co innego porozmawiać, a co innego nawiązać znajomość na dłużej.

może po prostu wysiedli na tym samym przystanku i tyle. Nie wiem. W każdym bądź razie: jeździłem 5 lat na studia komunikacją i nikogo w ten sposób nie poznałem.

Gość zielona laska
Niestety są pewni faceci, którzy mają bardzo duże trudności w znalezieniu dziewczyny. Wiem z doświadczenia, że jeśli nie trafi im się jakiś fart to z reguły stopniowo staczają się na dno, a niektórzy nawet poniżej dna (schodzą na ścieżkę przestępczą) Wystarczy przeanalizować kim są przestępcy seksualni .. to nie ludzie z patologicznych rodzin, ale faceci, którzy byli rozpieszczani przez swoje mamy i karmieni przez lata fałszywymi informacjami o sobie przez rodzinę (synku jaki ty jesteś przystojny, wspaniały, mądry) Szkoda, że poza rodziną inni ludzie uważali inaczej. Co więcej, kiedy taka osoba ma w sobie tzw chorą ambicję (często podsycaną w młodości przez rodziców) i nie może się pogodzić z zaistniałym stanem rzeczy może z czasem znienawidzić drugą płeć do tego stopnia, że będzie się nad nią znęcać, a może nawet zabije (np chłopak morduje dziewczynę, bo ta nie dała się poderwać) Cieszmy się więc, że większość męskiego społeczeństwa w takich sytuacjach zapija robaka alkoholem, bo w ten sposób przestaje być groźna dla społeczeństwa (no chyba, że siądzie za kółkiem)

Ja juz mówiłam najłatwiej na różnych kursach np fotograficznym albo innym. Tam są warunki do dyskusji a poza tym od razu macie wspólny temat

zielona laska: widzę, że masz ciekawe przemyślenia. Nie dostrzegam w sobie żadnych skłonności zabójczych, daleko mi też do nienawiści do płci przeciwnej.