Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza miłosc od razu porazk

jesli nie o wygląd to o co chodzi?

Polecane posty

Jak zwykle masę różnych epitetów jaki jestem i dlaczego się nie umówi W końcu jej powiedziałem po prostu brzydki jestem dlatego? Ona że wygląd to jeszcze najmniejszy problem czyli zachowanie zachowuje się normalnie nie odbiegam od normy, a wiadomo przydupcyć to się można do wszystkiego jak się chce, tym bardziej widząc tych ladnych debili i ich zachowanie to tez nie kumam

Gość Vanneskaaa
Problem chyba w tym że ty jesteś brzydkim debilem:D dobra już nie będę sie przydupcać :D:D

Gość kropeczkaaaaa
jesli nie o wygląd to o co chodzi? Chodzi o to, ze umawiasz sie z jakimis prostaczkami.

Gość słońce kaliforni
i w czym dramat? mało to dziewczyn?

Tak jestem brzydki,ale nie jestem debilem, ale chciał bym być ładnym chamskim, prostym z wielkim ego debilem, wtedy życie było by proste moim jedynym problem by było czy będą balety czy nie i skąd wziąźć dobre jaranie i to by były moje główne problemy a trzecim ewntualnym że wydupcyłem laskę jakiegoś dresa i teraz mnie chce zajebać i się ukrywam Możecie mi cisnąc mi i tak jest wszystko jedno Tylko życzę wam miłości bez wzajemności takiej prawdziwej a na razie się śmiejcie

Gość hhhhhhh
przecież powiedziała, że wygląd to najmniejszy problem. pewnie jesteś niepewną siebie jęczybułą (co zresztą widać po wpisach), a od takich kobiety uciekają. nie ma nic gorszego niż marudzący, zakompleksiony facet.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaahyaaaaaaaaaa
zbananowana kciukiem jesli osoba na pierwszej fotce z twojego 'podpisu' to ty... to ja pierdole, jaki szatan z ciebie ;o

nie ma nic gorszego niż marudzący, zakompleksiony facet. a do tego jak jestes suchar nie masz klaty czy bica pod cztery zero ani poczucia humoru i spontanicznosci to tym bardziej sie nie dziw...

Gość nie moggee
LOrdKoks- takich tekstów jak Twoje to naprawde w zyciu nie czytalam. Zastanawiam się, jakim pustakiem trzeba byc żeby sie wtaki sposob wypowiadac... No ale - Twoj nick mowi sam za siebie :-D

Gość ahaaaaaaaaaaaaahaaa
to wygladasz jak szatan :D kurwa kobieto, ogarnij dauna idz na fitens, idz do fryzjera, kup fajny ciuch, idz na solarke zrob cos ze soba bo z takim mrocznym szatanskim grubym wygladem to spedzisz reszte zycia na kafeterii, eweutnalnie na dworcach z cpunami ktorzy wpierdalaja w zyle :D

prawda w oczy kole, psy szczekaja karawana jedzie dalej... a jakiej innej odpowiedzi sie spodziewales od koksa w dresie ? hahaha

ale co ja tam wiem tu mnie neguja a w innym temacie mowia ze takich facetow wlasnie lubia :D powodzenia w dalszym oklamywaniu siebie....

a co ty wiesz, zeby mi tak pisac? co ma zdjecie do realnego zycia? nudzi ci sie? to polecam ksiazki, chciaz ebooki, moze nastepnym razem napiszesz cos, na czym bedzie mozna dysklusje budowac

Gość ahaaaaaaaaaaaaahaaa
no jak to co? napisalem co sadze na twoj temat , po obejrzeniu tej fotki. bo chyba sama przyznasz, to nie jest normalna fotka

hahahahaha .... hahahaha, Im sorry ale aaha ma racje :D przeczytajcie sobie to co on napisal a potem zerknijcie na jej fotke :D

Gość ahaaaaaaaaaaaaahaaa
ogarnij sie i jak juz wrzucasz fotke do publicznego obiegu to chociaz wrzuc taka na ktorej dobrze wygladasz bo kurwa jakbym gadal z jakas panna np na czacie i by mi wyslala taką fote to od razu ją blokuje :)

Gość aaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaha
ja tez chce cycki takie chociaz w pol dystancie ze niby niechcacy widac polowe cyca do tego noge i udo kurwa pokaz kobiecie elementy a nie w chuja walisz jak chce pasztety szatanskie poogladac to kurwa wbije na czat i w kamerke tamtejszych blaz... ja jebe to tak jakbym ja bedac facetem wrzucil fotke jak jakis koles mnie rucha w dupe ;o