Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza miłosc od razu porazk

jesli nie o wygląd to o co chodzi?

Polecane posty

Zbanowane Kciukiem ktore to takie bezwstydnice? podaj nam ich linki do tematow i do ich bezwstydnych obnazonych fotek :D

Gość podobne problemy mam
nienazywaj ludzi spontanicznych i kreatywnych od razu debilami

Orait :P Nikt cie nie zmusza do tego :P oni tylko napisali co woleliby zobaczyc ..zamiast zdjec takich jak twoje to chca ogladac cycki +

kazda ma cala facjate wstawiona, ze widac nawet dziury po ospie. to nie fotka.pl, chodzilo tylko o to, zeby kazdy mniej wiecej jak wygladam i ze nie jestem polotu lasek powyzej.

Gość aaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaha
bez przesady cycki to nie wszystko jesli masz zblazowany ryj to nawet najlepsze cialo mozesz schowac pod plaszcz

Zbanowane Kciukiem na tym zdjeciu wygladasz jak bys była zjarana/pijana ..mocno niekorzystne

Zbanowane kciukiem naprawde to Twoje zdjecie? Jesli tak to podziwiam za odwage, ja nie odwazylabym sie wstawic takiej fotki :) Oczywiscie nie mam nic do Twojego wygladu, nie mnie go oceniac :)

demonstrowanie swojej facjaty w trakcie kaca jako swego rodzaju wizytówka ;/ nawet na takim luźnym forum jak to ..sry ,ale to zdjęcie jest obleśne .

Gość aaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaha
kto mowi o kozaczkach i slit foci (cokolwiek tzn) chodzi o fajna atrakcyjna fotke a nie jakis kurwa kaszalot buahaa ;] pozdro

no z taka w sweet kozaczkach przynajmniej pokazuje że się ładnie ubiera :D ...twoja fota za to aż błyszczy od ynteligencji

Mam wrażenie że masz straszne kompleksy dziewczyno :( ...popracuj nad nimi , nad sobą ..mówię serio serio.

Gość edusia_88
chyba nie kumam tego wątku ;S

Gość buahahahahahaha.........
Zbanowane Kciukiem nie no, lepiej w kozaczkach i słit buxka, wtedy dopiero porażam inteligencja i polotem. Z takim ryjem to już i kozaczki i słit buźka ci nie pomogą:D

Twoje zdjęcie kojarzy mi się z tymi z http://fundir.org/gallery,dziewczyny_dzien_po_imprezie,336,0,0.html :D no ,ale jak tam sobie chcesz ^^

Jestes nienormalna myslac ze fajne zdjecie atrakcyjnej dziewczyny musi przedstawiac lale w kozaczkach i krotkiej mini ... :O Ty upierasz sie, ze twoje zdjecie jest super ? bo co bo masz skacowany ryj i wygladasz jak 7 nieszczesc ...swietnie

Tak samo co mają kozaczki do inteligencji ? Dużo dziewczyn wygląda w nich po prostu sexy ..i o to im chodzi ,a co mają pod kopuła tego się nie dowiem puki takiej nie poznam.

Ja nie podniecalabym sie tym, ze mnie porownuja do jakiejs wokalistki ktora wyglada jak baabochlop albo jakas czarownica... :O