Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bona Mela

Jak wytlumaczyc mojej zacofanej tesciowej,ze nie chce chrztu dla dziecka

Polecane posty

Gość Gość
Czy ten fakt pozwolił uchwycić Ci lepiej kontekst mojej wcześniejszej wypowiedxi ? Nie czytałem Twoich wcześniejszych wypowiedzi. Jak wyżej napisałem takie tematy brną do pustki. Interesowało mnie które plemiona zjadają swoje dzieci. Nie interesuje mnie fakt czy matka ochrzci swoje dziecko, czy nie. Bez sensu abym tu tez udzielał swoje spostrzeżenia na temat wiry, tradycji. Po prostu wjechałem jako ktoś kto się interesuje światem. Za odpowiedź dziękuję.

Gość nie trudno jest myslec
Ponieważ są święta, nie mogę trwać dłużej w kłamstwie. Tak na prawdę nie znam plemion zjadających dzieci. Był to tylko taki przykład aby zoobrazować dramatyczność mojej wypowiedzi, który jednak nie miał żadnych podstaw a chcąc się wybronić, wybrałam najbardziej egzotyczna nazwę piosenki jakiej słucham, i postanowiłam nazwać tak to fikcyjne plemie.

Gość Gość
Właśnie próbuję znaleźć cokolwiek na temat tego plemienia. Ukazuje mi się tylko Y.T. :D

Gość to twoje dziecko
ja tez swojego nie chrzciłam

Gość gdrtgre5y6
Nie trzeba szukać daleko, przecież współcześni Chińczycy jedzą zupę z ludzkich płodów i nie mają z tym żadnych problemów moralnych.

Gość Gość
19:24 [zgłoś do usunięcia] gdrtgre5y6 Nie trzeba szukać daleko, przecież współcześni Chińczycy jedzą zupę z ludzkich płodów i nie mają z tym żadnych problemów moralnych. Współczesne Chiny to patologiczne spełnienie wyuzdanych dewiacji ludzi z kasą, jak i chęć osiągnięcia mocnych wrażeń

Gość gdrtgre5y6
Sacryficial Suicide - Ty pytasz, ja odpowiadam. Przecież nie wszedłeś tutaj żeby dyskutować tylko dowiedzieć się które z plemion zjada własne dzieci. To Ci odpowiedziałam.

Gość Gość
gdrtgre5y6 - Chińczycy to nie plemię Po drugie szukałem, raczej plemion które to praktykują, jako akt religijny

Gość gdrtgre5y6
Każda dzisiejsza społeczność była kiedyś na etapie plemienia ;] A jedzenie zupy z płodów ma funkcje magiczną, ma zapewniać witalność i potencję seksualną do późnej starości.

Gość gdrtgre5y6
No tak, my tu gadu gadu a autorka tematu pewnie poszła piec baby i mazurki ;]

Gość Gość
gdrtgre5y6 - Chińczycy to zlepek setek dawnych plemion. Magiczne ? Raczej komercyjna siła "Szamanów" od kasy.

Gość Gość
Pewnie piecze. Śnieg pada. Może nie te święta.

Gość anika 28047
tak moja tesciowa tez by chciala- ale wiecie najciekawsze jest to ze z niczego nie musz sie jej tlumaczyc.