Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka33

dlaczego tak jest, że nieuk wyjdzie lepiej??

Polecane posty

Gość martynka33

mam 26 lat, jestem po studiach, uczyłam się zawsze na 4, 5, kułam nocami aby się dostać na dobre studia, a teraz nie mogę pracy znaleźć ani w swoim zawodzie ani nigdzie właściwie, a taki mój kuzyn, który rzucił liceum w wieku 18 lat bo nie chciało mu się uczyć i nawet nie ma matury zarabia już 3-4 tysiące na miesiąc, założył własny biznes i kombinuje kolejne interesy, a nawet zdobył jakąś pracę po znajomości... a ja nic, kompletnie nie mogę znaleźć pracy, czemu tak jest że nieuki mają lepiej?

Gość fiku miku bęc
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z Twoim wykształceniem.

Gość oliwia99opole
Ja mam zawodowke i mam swoja dzialalnosc, zarabiam 10-15 tys :) moja siostra po studiach tyra za 2

Gość martynka33
to po co mi było tyle się uczyć :( połowa moich znajomych też siedzi po studiach i nie ma pracy :(

Dlatego, że Ty biernie godzisz sie z życiem, podporządkowujesz się a on sam sobie bierze co chce, nie czeka aż coś samo do niego przyjdzie. Pracodawcy zawsze pozytywnie patrzą na ludzi, którzy przynajmniej próbowali jakiejś działalności nawet jeśli nie wyszło i tak wiadomo że ten człowiek coś sobą reprezentuje.