Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombelkowe niebo

PRZERAŻA MNIE TO, ŻE NIE POTRAFICIE CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM

Polecane posty

Gość bombelkowe niebo

TO JEST STRASZNE. 1 temat: osoba napisała co i jak o Erasmusie, podała jakie zna języki, kraje do których może jechać. Ludzie odpowiadają nie ma temat, zadają pytania na które jest odpowiedź w temacie. Jestem w szoku. Nasz kraj jest zacofany do granic możliwości.

Gość DOKAD NA ERASMUSA
o dzieki ;) to był mój temat nie wiedziałam że dysksusja sie rozwinęła ale ostatni wpis jaki widzialam to jakiejś dziuni co pojechała niby na stypendium 'rządowe' do sztokholmu :D :D

oczywiscie jak nie ma argumentow to trzeba wyzywac, a skad wiesz ze w nicku specjalnie nie ma BŁENDUF?

Gość hotitoti
No właśnie kafetoster jest tego przykładem.

Gość mikikun
rozumiesz to , bo wielu ludzi zarzuca kościołowi ze łamie przykazanie Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią.

Gość WeFoundLoveAndaHopeIs
Analfabeta POUCZA ANALFABETÓW KURWY BOICIE SIE PRAWDY??????????

JAK MOŻNA PUCZAC KOGOŚ ZE NIE CZYTA ZE ZROZUMIENIEM JAK SAM NIE UMIE PISAĆ?? BOMBELEK ZAJEBANY W DUPE PRZEZ OJCA :O

TĘPE KURWY POUCZAJA INNE TĘPE KURWY I TAK TO SIĘ KRECI

wlasnie to napisalam w poprzednim poscie, w odpowiedzi na inne posty ktore zostaly skasowane: skad wiesz, czy ona specjalnie nie zrobila tego bledu? zreszta jakby czym innym troche jest robienie bledow ortograficznych a umiejetnosc czytania ze zrozumieniem. ona ma racje, jesli o to chodzi to polskie szkoly daja totalnie dupy bo tego nie ucza.