Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany..

Gdzie Was znalezc ?

Polecane posty

chcialem nawiązac jakąś dyskusje dlaczego tak teraz trudno spotkac jakąs fajną dziewczyne" no to dawaj swoje argumenty? !do dyskusji

Gość zdegustowany..
wiesz też mam takie. ale jest ich garstka. I są albo nie moim guście albo ja nie jestem w ich. Te ładniejsze dziewczyny niestety wolą bardziej rozrywkowe zycie.

Gość parram parram
Zdegustowany - to działa w dwie strony. Po prostu poznanie odpowiedniego człowieka do życia we dwoje to chyba najtrudniejsze zadanie w życiu.

Gość zdegustowany..
parram parram masz racje.. jednak szkoda, że te ładniejsze dziewczyny tak mało się teraz szanują. Nie ma co sie dziwic troche facetom tych z dyskotek, że je np tylko wykorzystują. bo co ma myślec facet jak widzi taką prawie, że nagą dziewczyne ? niech sie potem kobiety nie dziwią, że zostały wykorzystane czy cos w tym stylu.

Gość parram parram
Zdegustowany- okropnie generalizujesz.

Gość zdegustowany..
prawiczkowy ? nie narzekam na powodzenie. I powiem Ci wiecej. Mam niezłe powodzenie nawet u bardzo atrakcyjnych kobiet, ale to nie są niestety przykładne kobiety..

Gość zdegustowany..
ok skoro pseudo to juz sie nie odzywam. zresztą nie zamierzałem tu za długo dyskutowac. Myślalem, że ktoś mi może podsunie jakiś pomysl gdzie mozna spotkac jakieś sympatyczne dziewczyny, których jest ich tak mało.. ;)no ale jak widac trzeba sie znalezc w odpowienim miejscu w odpowiednim czasie ;)

Myślalem, że ktoś mi może podsunie jakiś pomysl gdzie mozna spotkac jakieś sympatyczne dziewczyny, których jest ich tak mało." jest tu na forum niejaki Loooser on też pyta o pomysł na trafienie "6 " w Lotto :D

Gość zdegustowany..
juz nie bądź złośliwy. nie pisalem tu zeby sie kłócic. dla żartow też nie pisałem więc nie wiem o co Ci chodzi.. ale jeśli koniecznie chcesz pokazac, że jestes mądrzejszy to masz szanse bo wlasnie wychodze z tego forum. Pozdrawiam

Kolego nikt ci nie da repcepty gdzi i jak znaleźć kobietę która ci sie spodoba a na dodatek podzieli twoje pasje i zainteresowania Dopóki sama ci taka w "łapy" nie wpadnie dopóki sam takiej nie znajdziesz dopóty bedziesz sam i tyle w temacie Tu nie ma nad czym dyskutowac i sie w tym zagłebiać bo to jest bez sensu ... Chcesz znaleźć fajna i wartosciową dziewczynę ? to jej po prostu szukaj wszędzie , na necie, na dicho ( tak,tak tam tez są wartosciowe kobiety) na miescie , w górach i nad morze itp powodzenia

Może tam, gdzie się realizuje te pasje? Ja np. poznawałam facetów na żaglach, bo żeglarstwo to moja pasja. Jeden mój dłuższy związek zaczął się od zajęć na siłowni, a pierwsza "randka" (chociaż ja w ogóle tego nie traktowałam jak randkę) była wycieczką rowerową. Imprezy to kiepskie miejsce do poznawania nie-imprezowych dziewczyn. Proponuję prosty test: podoba Ci się jakaś dziewczyna, to zaproś ją na rower/łyżwy/biegówki zależnie od pory roku. Jak się zgodzi, to znaczy, że lubi podobne rzeczy.