Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkliik

spóżniający się okres

Polecane posty

Gość lilkliik

Witam okres powinnam dostać 17.12 spóżnia się drugi dzień. Dodam że w pażdzierniku wogóle się nie pojawił a w listopadzie dostałam 20. (wcześneij w wrzesniu i sierpniu wszystko było ok) Zaczęłam wtedy schizować i zrobiłam betę dwa razy wyszło mniej niz jeden. ostatni stosunek miałam w lipcu. Zaczynam się wręcać że może to ciąża. Poradzcie i wybijcie mi te głupie myśłi z głowy.

Gość norr
wiesz na swoje schizy to tylko ty sama mozesz wpłynać. Skoro beta cię nie przekonała to jakim cudem ludzie z forum mają to zrobić? :O Dwa dni to żadne spóźnienie.

ostatni stosunek miałaś w lipcu - od tamtej pory być miała mnóstwo obajwów ciąży, poza tym w sierpniu, wrześniu i listopadzie miałaś normalnie okres i beta wyszła negatywnie więc na milion procent nie jesteś w ciąży ! idź do ginekologa bo skoro w październiku okres Ci sie w ogole nie pojawił, a teraz sie spóźnia (chodź 2 dni to żadne spóźnienie tak naprawde) to możesz mieć jakieś problemy hormonalne, warto sprawdzić

Gość lilkliik
Dziękuję za odpowiedź, ale nadal sie martwię. Mam od paru dni takie dziwne nie wiem jak to nazwać "dygotanie", skakanie w dole brzucha. Jeśłi nie ciaza to czym to może byc spowodowane? Ostatnio biore leki na poprawę pracy układu pokarmowego czy to może miec jakiś związek?

Gość ona_19_
Na pewno nie jesteś w ciąży. A swoją droga jak sie tak schizujesz to po co bierzesz sie za seks odpuść sobie

Gość lilkliik
Nie schizuje tylko się pytam, bo to nie ejst normalne żeby coś tak drgało w brzuchu i nie wymyślam sobie tego.

Gość ona_19_
A skąd ludzie tutaj mają to wiedzieć czemu Ci drga w brzuchu. Idz do lekarza to sie dowiesz