Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona238811

brak okresu, bóle, test negatywny

Polecane posty

Gość ona238811

WItam serdecznie Wszystkich, Otóż zaczęliśmy starać się z mężem o Maleństwo. I tak - kochaliśmy się w dni płodne etc. Cykle mam co 28 do30 dni max. Dziś mija dzień 31 a @ brak. Nawet brak typowych objawów. Normalnie przechodzę bardzo bolesne @, już tydzień - póltora przed zaczynają mnie boleć piersi, brzuch się robi jakby "pełny" i wielki - wyraźnie nabieram wody, na wadze przybywa ok. 2kg. A teraz? Jakieś kilka dni przed spodziewanym @ zaczęły mnie boleć tylko brodawki, stały się tkliwe na dotyk, tarcie. W dniu spodziewanego @ (29 dzień cyklu - zawsze dostaje w nocy, albo nad ranem) - strasznie bolał mnie brzuch (z soboty na niedziele). W niedziele pół dnia czułam się okropnie, dziś żadnych objawów bólowych brzucha. Tylko te brodawki. Zrobiłam test - wyszedł negatywny. Już na kilka dni przed @ miałam takie dni, jakby coś mnie rozjechało - należę do osób, które mają problemy ze snem, w dzień nigdy nie potrafię zasnąć - a tu cały dzień śpiąca, ledwo wstanę, a już mi się chce spać. Na twarzy dodatkowo dostałam jakieś zmiany - jakby potówki - na czole. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Jakie jest prawdopodobieństwo, że test kłamie i jednak jestem w ciąży?? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

Powtórz test, czasem nawet kilka dni po terminie nie wychodzą. Mnie pierwszy test dopiero 3 dni po wyszedł w dniu okresu negatywny.

Gość ona238811
chce właśnie powtórzyć, ale jakoś kolo czwartku. Strasznie bym chciała dostać taki prezent na same Święta :)

Gość ona238811
dodam jeszcze, że utrzymuje mi się już kolejny dzień temperatura 37.

Gość olesa
a jaki test robiłaś?

Gość wygląda mi to na
mnie pierwszy pozytywny wyszedł dopiero w 7 dniu po terminie okresu :)

Gość ona238811
nazywa się pink test bodajże

Gość olesa
mi się też okres spóźnia (3 dni) i zrobiłam pre-test, który pokazał negatywny wynik wygląda mi to na o to jest jakaś u mnie nadzieja :D

Gość ona238811
mój test to zwykły płytkowy i miałam nadzieję, że albo będą 2 kreski, albo dostanę @ i przestanę sobie robić nadzieję ... przez kilka dni do czasu kolejnego cyklu :) ja też strasznie chciałabym dostać taki prezent na Święta. Z tego, co czytam to testy często zawodzą - także nasze szanse wzrastają :)

Gość olesa
oby!!!! też chciałabym wierzyć, że @ nie nadejdzie

Gość ona238811
zastanawiam się czy nie zapisaćsię do lekarza - on w końcu będzie wiedział - ale czy nie za wcześnie?