Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co najlepsze

mozecie polecic cos na zatkany nosek??

Polecane posty

Gość co najlepsze

Jak dobrze oczyscic dziecku nosek ?? Dziecko ma pozatykany nosek przez suche powietrze ( ogrzewanie centralne). Mozecie polecic jakies kropelki do noska czy zelik by udrożnić oddychanie ??? Co jest najlepsze i sprawdzone u was?? Mozna uzyc soli fizjologicznej do oczyszczenia noska ??? Jesli tak to ile kropelek ??

Gość madzia z aaaaaaap
W jakim wieku jest dziecko ?

Gość co najlepsze
3 miesiace

Gość co najlepsze
ma 3 miesiace*

Gość enerta
krople nasivin dla niemowląt lub olejek oilbas(kilka kropel wylej na poduszkę) - bardzo skuteczne

Gość aga333333333333333333
Sterimar lub merimar czy jakoś tak. A najlepiej przy tak małym szkrabie i suchym powietrzu spraw sobie nawilżacz powietrza, bo przez suche powietrze bedziesz miała z dzieciątkiem non stop takie noskowo, i dodatkowo kaszlowe sprawy :)

Gość aga333333333333333333
aby użyć nasivinu raczej poradziłabym się pediatry. Sterimar czy Merimar to woda morska. Ale to Ty decydujesz

Gość sol fizjologiczna
+ aspirator katarek podlaczany do odkurzacza, rewelacja. Nasivinu nie dawaj bez konsultacji z pediatra.

Gość do autorki.....
nawilzacz kretynko!!! najprostsze rozwiazanie!!!! kropelki kurwa to sobie wal do nochala!!!! mokre reczniki na kaloryfery albo rusz dupe do sklepu i kup ultradzwiekowy !!!!!!

Gość asenka
a ty coś wzięła, że tak się skompromitowałaś brakiem manier?

Gość co najlepsze
ok dziekuje dziewczyny za rady . A mokre tetry mam na kaloryferach , czesto wietrze mieszkanie, duzo spacerujemy a nosek i tak zatkany:)

Gość dsfgsdfgdsfgdsfg
wejdz do lazienki i zamknij dzrwi do wanny zaczynaj lac goracej wody az sie zaparuje lazienka wez dziecko na rece i oosiedz z nim w lazience jakies 10 minut i po problemie http://www.youtube.com/watch?v=Wrx7B9jrafw

Gość asenka
ale z tym nawilżaniem nie przesadź :-)

Gość co najlepsze
Dziekuje Wam za rady.Juz rozwiazalam problem odkurzaczem.Tak poradzila mi sasiadka.Polecam.Nosek jest czysciutki

Gość co najlepsze
Widze ze ktos dobrze sie bawi piszac pod moim tymczasowym nickiem na forum . Zycze milej zabawy

Gość Mirelllaaaa
Przykręć kaloryfer...

Gość co najlepsze
Dodatkowy?Nie wiem czy sama sobie poradze

Nie jestem pewna ale Nasivin mozna chyba podawać tylko przez tydzień, później musi być przerwa, no i lepiej nie stosować bez konsultacji z lekarzam. Ja kupiłam niedawno aspirator Nose Frida, a do tego krople w spray'u,które można używać w zasadzie wtedy kiedy trzeba. Wskazania - m.in. suche powietrze. Kiedy nosek jest zatkany gęstszą wydzieliną, takie kropelki ją rozrzedzają, a po kilku minutach wyciągam wszystko za pomocą aspitarora i mała oddycha już spokojnie.