Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapka1989pp

no i stalo sie

Polecane posty

bylam z nim 4 miesiace. bylo super. az tu nagle z dnia na dzien mnie zostawil nie przyszedl. olal mnie. potraktowal mnie jak kogos kto nie ma uczuc

Gość parus
I radzę zaakceptować ten stan. Musisz jednak być nieugięta kiedy przyjdzie przepraszać i prosić o wybaczenie. Faceci są głupi, chamowaci i bez wstydu. Musisz nauczyć się tej prawdy. Pozdrawiam.

Gość jakie to smutne
przeszlam przez to, nigdy juz sie nie odezwal. zlamal mi serce i nigdy sie z tego nie pozbieralam, bo kochalam naprawde. ciekawe, czy ma chociaz wyrzuty sumienia.

tak ale to obecnie bardzo boli. mial wszystko na wszystko mu pozwalalam na wszystko sie zgadzalam i co??odszedl zostawil mnie. wolal isc do kolegow niz do mnie. i nawet telefonow nie odbiera. napisal ze nie ma po co przychodzic. ja mu nic nie zrobilam a on mnie tak potraktowal

Gość piżmo
po 4 mesiacach 'kochać tak naprawdę'? hm... lepiej sie ocknij kobieto bo jesteś zaślepiona. tak go kochalas ze nie zauwazlas ze cos nie tak? wczoraj bylo wszystko ok a dzis nie przyszedl?

Gość znaczy się
Niesamowite jak człowiek może człowieka potraktować? Przypominam cytat: "ludzie ludziom zgotowali ten los| [zofia nałkowska] Zmierzam do tego, że gorsze sprawy dot. ludzi niż to o czym piszesz. Choć rozumiem Cie także :)

Gość znaczy się
Ale czemu szukasz winy w sobie?

Gość znaczy się
Poza tym niewykluczone, że on się odezwie z jakimś słodkim kłamstewkiem. I co zrobisz wtedy? Pamiętaj... zawsze musisz być krok do przodu :)

tylko ja nie chce tak czekam w nadzieji ze sie odezwie. moze to moja wina zreszta zawsze cala wina na mnie zwalal cokolwiek by sie nie dzialo