Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsgdgdfdf

jakie macie cele w życiu?

Polecane posty

Gość sfsgdgdfdf

Tyle się o tym mówi i ja niedawno zdałam sobie sprwę że nie mam żadnego celu w życiu to trochę dołujące

Gość taka siaka i owaka
Nie mam, co gorsza od ponad 30 lat nie potrafię sobie żadnego znaleźć.

Gość bfbgbdbdbd
skonczyc dwa kieunki studiow, na 4 roku zaczac pracowac, w wieku 27 miec ustabilizowana pozycje zawodowa, mieszkanie (czesc kasy mojej, czesc od rodzicow, troszke na kredyt)

Gość Zdzisiek od kuz
moje cele w życiu wygrać w totka miliony pomnożyć miliony przejąć władze nad polską być dyktatorem potem przejmę władze kolejno nad UE, USA, rosją i nad całym światem

Gość zarobić dużo kasy
żeby jeździć z rodziną na wakacje, robić prezenty dzieciom , nie musieć użerać się z ludźmi i mieć wszystko w dupie :P

Gość zeby miec cele to najpierw
trza miec na to kase człowiekowi brakuje kasy to chcieliby go dobic zdołowac zeby poczuł sie jeszcze gorzej ......... jak można myśleć o jakiś celach jak sie myśli skąd wziąc kase zeby biezące rachunki zapłacić , cos zezreć i mieć dach nad głową

Gość kokoon
cela w łowiczu!

Chcę zrobić studia III stopnia i dostać etat na uczelni. No i wyjść za mąż. To są moje jedyne cele, póki co. Jeden realny, jeden nie.

Gość bfbgbdbdbd
rhovannion czy ty taka bbrzydka jestes?

Gość dljngkjngakjfgnakjgn.akjgn
Rhovannion - moje cele sa dokladnie takie same jak twoje, z tym, ze w moim przypadku oba nieosiagalne ;););)

Gość ambiny cel
najeść się, napić, wyspać i podupczyć :P

] dljngkjngakjfgnakjgn.akjgn - żeby się dostać na doktoranckie trzeba trochę pracy włożyć i tyle. Bez przesady, nie będzie tak źle. Gorzej z tym drugim, szczególnie w moim przypadku.

Gość lubie ametysty
najeść się, napić, wyspać i podupczyć dzięki, właśnie dzięki Tobie odkryłem swój cel w życiu

Gość lubie ametysty
wredny podszywacz:O

Rhovannion - uwazasz, ze jakiej pracy?? Chetnie bym pogadala z kims, ktos ie zna:)

trzeba pisać teksty do czasopism naukowych, brać udział w konferencjach, wytyczyć sobie ścieżkę badań, wybrać metody i robić coś w tym kierunku już na studiach. To nie jest wielka filozofia, żeby się dostać na doktorat.

Gość Sebastian:):):)
Moim celem zawsze było ożenić się z fajną dziewczyną. Niestety widzę, że bez sponsoringu się nie obejdzie, więc na razie zbieram kasę i szukam źródeł lepszego zarobku.

Gość Mam na imię Basia
1) cel krótkoterminowe wygrać konkurs, znaleźć pracę, usidlić GO ;) 2) cele długoterminowe cieszyć się każdym dniem, najmniejszą drobnostką i być szczęsliwą:)

Rhovannion - jak znaleźć taka gezetke?? Skad mam wiedziec o czym pisac, zeby to opublikowano?? piszesz cos juz?? W jakiej dziedzinie chcialabys robic doktorat??

to nie ma być gazetka, tylko poważne, punktowane czasopismo naukowe. Ja będę robić doktorat z literaturoznawstwa, napisałam już kilka artykułów, teraz piszę referat na konferencję. A raczej zbieram do niego materiały. A o czym trzeba pisać? O czymś nowatorskim, autorskim - w zależności od dziedziny.

Gość moim celem jest
wicie bogato ożenić ,klaczke ożrebić i Pawełka od maleńkości z karabinem oswajać :O :O

Gość gvuhbhb
celem mojego życia jest wkładanie mojego penisa w różne szpary