Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csdc

dzieci-lepiej wczesniej, czy okolo 30?

Polecane posty

Gość neonowa
Też się nad tym zastanawiałam, doszłam do wniosku , że najlepiej opczekać do 30.

Gość wcale nie prawda
lepiej młodo, kiedy się ma dożo energii i nie jest się przewrażliwionym o wszystko.

Gość jak masz mieszkanie warunki
wykształcenie i stabilna prace gdzie mozesz sobie pozwolic na ciaze i oczywiscie odpowiedniego partnera - a nie takiego co kilka miesiecy sie znacie - to mozna wczesniej - choc zalezy co rozumiesz pod pojeciem wczesniej 18, 20 , 25 lat ?

Gość zalezy od sytuacji
najlepiej zloty srodek, ale jak jest fajny mwzczyzna i warunki:)

Gość zalezy od sytuacji
mezczyzna

Gość znaczy się
lepiej wczesniej, z wielu wzgledow

Gość straszne to jest kobiety są ta
kie głupie. Twoja cipa, twoja rodzina, twoj chuj, wasze dzieko, wasza sprawa, wasz problem -> wasza decyzja :O🖐️

Gość Kłoliberek
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i każdy sam musi zdecydować kiedy jest dobry czas na dziecko w jego życiu

Gość taka siaka i owaka
z biologicznego punktu widzenia najlpeszy możliwy wiek to okolice 20-stki, ciało jest młode, zazwyczaj zdrowe, szybko się regeneruje po ogromnym wysiłku jakim jest ciąża i sam poród. Skóra jest elastyczna i szybciej i lepiej się obkurczam, a co za tym idzie mniejsza szansa na rozstępy. No, ale jest jak jest i z powodów ekonomicznych i nazwijmy je cywilizacyjnymi późniejszy wiek będzie bardziej odpowiedni :-)

Gość pierwsze w wieku 21 urodziłam
nie miałam studiów dokończonych, stabilnej pracy ani mieszkania - dziecko i odpowiedzialność za nie, nas max zmobilizowała.... bardziej niż znajomych którzy na wszystko mieli czas, bo nie mieli obowiązków i dopiero teraz obudzili się z ręka w nocniku, życie ucieka a oni a oni dopiero pierwszy kredyt na pierwsze mieszkanie załatwiają pod 30 .... my już 2 spłaciliśmy, dzieci mamy odchowane, kasa się zarabia, nic tylko z życia korzystać.

Gość znaczy się
tzw komórki jajowe kobiety wiadomo.. starzeja sie... i sa slabsze jakosciowo, niestety... nie produkujemy na biezaco, tylko rodzimy sie juz z "komorki jajowymi"

Gość csdc
no wlasnie, jest kolejna taka osoba, ktora zaszla w cize bedac praktycznie bez niczego i kolejnej sie udalo, ale to chyba nie jest regula? ja chcialabym w sumie miec kolo 25, ale jestem na utrzmaniu rodzicow, nie mam pracy, mieszkania, to jakby strzal w kolano, rozum mowi-pozniej, zeby miec juz cos swojego, no i poki co podrozowac sobie itp, a z drugiej strony... jakby co, nie planuje teraz dzieic, bo nawet ine mam faceta, te watek jets czystoteoretyczny!

Gość nie ma idealnego wieku
generalnie w wieku rozrodczym:D