Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strachprzedciążą1993

Czy to może być ciąża

Polecane posty

Uprawiałam z chłopakiem petting. On masturbował mnie, a ja jego, ale jego penis był w bokserkach żeby zapobiec przejściu spermy, czy coś. Potem robiliśmy to na 69, zawsze gdy on dotknął swojego członka kazałam mu umyć ręce a dopiero później dotknąć mnie w miejscach intymnych. Ale sęk w tym, że okres mi się spóźnia, może plemniki przeszły jak on mył ręce i wycierał ciągle w to samo miejsce to one jakoś przeszły czy coś, nie wiem! Słuchajcie nie piszcie jakiś głupich komentarzy, bo jeżeli chodzi o ten temat to wariuję ze strachu! Dodam, że się nie zabezpieczaliśmy i że zawsze miałam regularne miesiączki.

Gość karolinaaaaaaaaa
nie to niemozliwe, nie jestes w ciazy

jesteś pewna, a jeżeli jak umyłam ręce i miałam je jeszcze wilgotne i po wszystkim zakładałm majtki, może tak jakoś przeszły?

Gość eloMeloaa
bardzo możliwe...ja mam 21 lat i też zaszlam poprzez samo ocieranie bez seksu ... zostawił sperme na rękach...jestem mama poltorarocznej Oliwii.która kocham;) nie przejmuj sie dasz rade

kazalam tez mu obmyc rece w wodzie swieconej.kolezanka mowila ze to najlepsze zeby sie zabezpieczycStrasznie sie boje,ze nie zadzialalo

Gość karolinaaaaaaaaa
nie jestes, nie martw sie

najgorsze jest to ze znamy sie tylko 2 dni.. takze mam nadzieje ze dobry z niego bedzie ojciec...

A jak mogłabyś wytłumaczyć brak miesiączki? Dodam jeszcze, że ostatnio trochę zaczęłam ćwiczyć (6waidera nie jakieś tam rzeczy) i zaczęłąm się odchudzać, ale nie jakoś się forsować, poprostu nie jest słodyczy i jem w wyznaczonych godzinach, może to wpływa na brak krwawienia.

TEN KTO WŁAMAŁ SIĘ NA MOJE KONTO I PISZE TAKIE BZDUR, ŻE MYŁAM RĘCĘ W WODZIE ŚWIĘCONEJ I ZNAMY SIĘ 2 DNI NIECH SPADA! TO JEST POWAŻNA SPRAWA!

obawiam się że moga być to trojaczki bo dziś rano oddałam 3 gazy.

a jako że mój chłopak nie ukończył 14 roku życia boje się że jeśli pójde do ginekologa wsadzą mnie za gwałt na nieletnim :(:(

z tymi gazami to nie prawda :(:( ktoś włamał sie na moje konto ! mowilam juz mu ze moge byc w ciazy to sie wyparl ,cham.!!

powiem ci jedno jestem pojebana nie długo ludzie będą myśleć że są w ciąży bo się całowali żal mi was

Moze bym sobie test zrobila.Podobno lejac wosk mozna sie przekonac.mozecie mi poradzic.Przez klucz czy bezposrednio na wode?

przepraszam miałam na myśli że to ty jesteś pojebana.... ;/ jeśli nie dorosłaś do seksu to się wycofaj a nie zaśmiecaj forum debilnymi pytaniami

Gość kaftanik niebieski
A ty Malenka juz doroslas do seksu?