DobraDziewczyna 0 Napisano Grudzień 19, 2011 Możecie polecić jakiś krem albo coś na rozstępy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witaj.... Napisano Grudzień 19, 2011 nacieraj sie porannym moczem.Mi tej rady udzielila babcia.Mam 3 dzieci i cialo nastolatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sambaaa3 Napisano Grudzień 19, 2011 Mi Oliwka dla dzieci pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albineczka 0 Napisano Grudzień 19, 2011 ja lubię peeling z kawy raz w tygodniu i codziennie balsamy na celullit z serii Slim Extreme, skóra robi się po około miesiącu bardziej napięta a widnoczność rozstępów też zmalała - pytanie tylko jak dlugo już je masz? jeśli są jeszcze różowe, kremy mogą pomóc, na białe chyba nie ma skutecznej metody - kremu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobraDziewczyna 0 Napisano Grudzień 20, 2011 Pojawiły się niedawno i są jeszcze różowe. A stosował ktoś z Was masażer próżniowy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Styczeń 4, 2019 Oczywiście, serdecznie polecam Kuracja MAMA CARE na rozstępy od firmy Efektima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandra.reika 3 Napisano Czerwiec 19, 2020 Na rozstępy polecam produkty Efektima 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia25 0 Napisano Maj 31, 2021 Dnia 19.06.2020 o 15:11, sandra.reika napisał: Na rozstępy polecam produkty Efektima Zgadzam się, produkt jest super, moja mama jest po prostu w szoku od działania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinka34 Napisano Maj 31, 2021 Palmers Strech Marks w dobrej aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach