Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabsowadamulka

Tabletki antykoncepcyjne POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tabsowadamulka

wzielam dzisiaj 1sza tabletke anty.po dluzszej przerwie,ale jak sie okazalo to jeszcze nie jest wlasciwy okres,a plamienie,nigdy nie mialam czegos takiego;/ nawet nie wiem co to jest,takie brazowe cos;/ niewiele tego,brzuch mnie bolal typowo na okres,a nawet bardzo bolal,wzielam ibuprom i przestal,a tabse wzielam o 17;/ co teraz???

Nie lepiej iść z tym do ginekologa? Poza tym zanim zaczęłaś brać to powinien Cię ostrzec przed takimi plamieniami itd.

Gość tabsowadamulka
ale posluchaj, pol roku mialam przerwy,bo nie bylo potrzeby zebym je brala, wiec zaczynam od pierwszego dnia krwawienia 1 tabletka,21 dni, i potem 7 dni przerwy,i w 8 dniu od nowa. Problem w tym,ze ten cholerny okres mi sie zacznie za pare godzin, tylko tabse wzielam o 17 a to jakies plamienie,a skad w ogole to plamienie?;/ A do ginka ide po swietach:)

Ja słyszałam, że takie plamienie może wystąpić, ale ginekolog to ze mnie żaden :D Poza tym może po prostu zaczął Ci sie okres? Ja w ogóle zaczęłam brać drugiego dnia od wystąpienia miesiączki, bo mi ginekolog powiedziała, że tak też można.

Gość tabsowadamulka
no wlasnie mam nadzieje,ze tak bedzie,ze sie zacznie dzisiaj w nocy,a takie plamienia sa normalne? czy to jakies zakazenie?nie mialabym od kogo sie zarazic:( myje sie :D:D:D Nie ma co sie smiac,ale jak dostalam zawsze okres,to normalnie,bez plamien,a teraz to co to?;/ Ale dziekuje:*

Gość tabsowadamulka
Dancing,ale ja ich nie brlalam roku !!!! I tak ide po recepty,to se skocze na fotelik,a co mi tam !