Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówkamotorówka

jaka waga?

Polecane posty

Gość ciężarówkamotorówka

Ile ważyłyście jak dowiedziałyście się o ciąży i ile ważyłyście w dniu porodu i kiedy wróciłyście do wagi sprzed ciąży? Ja obecnie 34tc i waga 63kg a w 7tc jak się dowiedziałam to 55ważyłam. Kiedy schudnę-mam nadzieję iż szybko:)

Gość dlatakich chwil....
przed ciążą 46 w dniu porodu 54 teraz pół roku po porodzie 47

Gość baahb
no u mnie to tak: 1 ciąża plus 20kg 11-dni po porodzie minus 20kg , 2 ciąża plus 13kg w 38tc (końcówka).

Gość ciężarówkamotorówka
A i ile macie wzrostu i jakie dzieci długie i ile wagi miały? Ja mam 176 cm wzrostu.

Gość jakubowa mamamama
ja jak się dowiedziałam o ciąży ważyłam 58kg. W dzień porodu równo 70. jak wyszłam do domu miałam 63kg i te 5 kg spadło mi wciągu roku

Gość jakubowa mamamama
ja mam 173 wzrostu Synek urodził się z wagą 3900 i 57 długi

Gość maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przed ciążą - 50 kg W dniu porodu 61kg . Jestem miesiąc po porodzie i ważę 52 :) A dodam,że mam 169 wzrostu .

Gość jak mało
przytyłyście. a ty autorko wysoka jesteś:) ja mam 155 i jak się dowiedziałam ważyłam 41 kg a pod koniec 62 kg. mała 4300 i 63 cm,ale miałam cukrzycę ciążową. teraz po 11 miesiącach niunia 80 cm i 10600 a ja 43 kg.

Gość oiuytreddfrgthyujk
Przed ciążą 88 kg, w dniu porodu 113 kg. 1,5 roku po porodzie - 68 kg. Wzrost 180 cm

Gość mało to ja mam wzrostu:(
4 tc 39kg dzien porodu 46 kg teraz mały ma 3 miesiace ja 37kg wzrost 148cm... a maz 186cm patrzy na mnie z gory:) maluch 51cm i 3100 przy porodzie a teraz 57cm i 4560. I zeby nie bylo ma 31 lat,bo zaraz ktos napisze ze sama jestem dzieckiem...:) a co mi tam rozmiar buta 36:)

Gość u mnie wygladalo to tak
przed porodem ok 56-57, w dniu porodu 69.6 kg, po powrocie ze szpitala 8 kg mniej, teraz 2 tygodnie po porodzie juz 58,4 wzorst 167, dziecko 3280g

Gość krejzolka mariolka879
start waga 54 wzrost 157 20 tc 70 stop 38 tc 74 wyjście ze szpitala 65 rok po porodzie 51, ćwiczenia, ćwiczenia i ćwiczenia. Masaże kapsuły vacum i jestem zadowolona. Jednak moje piersi- coś strasznego - chociaż nie karmiłam.