Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Mam dziś natchnienie

Polecane posty

Co tam u was? Ja mam dziś piękny dzień :D:D Wbiłam sobie na laptopa i przeglądam stare śmieci, hehe. Masa wspomnień :D Podzielcie się misiaczki jak tam spędziliście dzień :D:D [cześć]

Gość santa klaus
skisło :D

a z jakiego powodu taki nastrój? Chociaż wiadomo, że czasem powodu nie ma, ale warto zapytać :D:D

Mnie głowa bolała na lekcji religii gdzie musiałam słuchać poglądów strasznie sprzecznych z moimi. :) Ale już jest cudnie. :D:D

obleciałam wszystkie deskonty :classic_cool: po pracy w biedronce zakupiłam gorące kubki i tanie dezodoranty w netto słodziki zapłaciłam za neta zrobiłm ogolnożarciowe zakupy. poszło się yebać 180zł:O i tak siedzę i mailuję:O

Quis leget haec? - czyli podwójne zadowolenie :):) misquamacus - tak to już jest :(

Jestem wierząca, więc nie chcę się wypisywać. Ale do szału mnie doprowadza Kiedyś mi żyłka pęknie. :O

Duzo zalezy od prowadzacego zajecia 🖐️. Jezeli na sile bedzie chcial przeforsowac swoje poglady, nie podejmujac zadnej dyskusji, to nikt nie potraktuje go powaznie

ja tam mialam zboczonego ksiedza co mi zawsze pierscionek zdejmowal i po lekcji ślubował mi miłośc i wiernośc zakładając mi ten pierscionek na palec...obleśny typ

ja zauważyłam, że nazwiska i imiona klientów w pracy wpisuje przez ''y'' a do kierowniczki mówię ''pzdr środkowym palcem'' ale jakoś mi to uchodzi na sucho.

Garen, Potęga Demacii - mój pogląd skomentował tak :''tak robią tylko CWELE'' Ciekawe, czy zna znaczenie tego słowa :O Będę musiała zacząć nosić IPODA do szkoły :D:D:D Prawa, a ja dziś siedziałam na infie na kafełe i się nabijaliśmy :D:D

u mnie nie ma wgl. cenzora. wchodzimy na co chcemy, ale łamie regulamin :(:( bo nie powinnam komentować, pisać postów bla bla :D:D