Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waneska

4 m-czne dziecko

Polecane posty

Może panikje ale ....taka natura mam Czy którejś dzidzia ma skończone 4 m-ce i jeszcze się nie przekręca na brzuszek ani na plecki?? Moja mała coś nie chce mi się przekręcać ;(.Cwicze z nią ale nia ma żadnych efektów. Też sama nie wyciąga rączek do przodu jak jej daje zabawkę tylko dopiero jak przybliże do rączki to ja chwyci i wymach*je.Mam się martwić ? czy to normalne .Ma 4 m-ce i 1 tydzień .

Gość rozwalona ameryka
przypal mu stopki zapałką zobaczysz jak śmignie fikołka twoje bobo

Gość kałamarnica ola
pewnie przyślepe cuś

Gość kacperski one two three
dzieci z cesarki mają słabe mięśnie i rozwijają się gorzej ponadto rozwój umysłowy nigdy nie jest zrównoważony a iloraz inteligencji wysoki

Gość lalinkaE
jak będzie mialo 4m-ce i 3 dnie zacznie chodzić, \na bank

dziękuje bardzo za wyjaśnienie, poprostu dawało mi to do myślenia a wolałam zapytać niż lecieć juz do lekarza.Koleżanka mnie wystraszyła ,że to najwyżdza pora ,ze jej córcia w tym wieku juz dawno sie obracała a też miała cc więc wiecie jak to jest jak ktoś jeszcze Cię ,,nakręci '':)

Gość cdfrgbhnm nbvf
ta idiotka to łyknęła :D

Gość dnsmn
skąd ty te teorie wyciągasz?????

Gość zaruganakubaba
w tym wieku wystarczy że dziecko obraca się na boczki, na obracanie na brzuch ma czas do 6 miesięcy, wyluzuj

xyyyz "podczas cesarki dziecko zostało po prostu wyciągnięte z brzucha. A przy porodzie naturalnym dziecko obraca sie, mozg to koduje i pozniej dziecko myka z brzyszka na plecki i odwrotnie. Po cesarce trzeba duuuuzo cwiczyc zeby sie obracalo " dżisas :D

Nie gadajcie dziewczynie pierdół .Pyta to odpowiedzcie normalnie albo nie gadajcie nic.Przy pierwszym dziecku jest sie przewrazliwionym na punkcie wszystkiego.Dlaczego po prostu z pediatra nie pogadasz?Pozatym rozwoj to indywidualna sprawa i tyle

dokładnie :) nie pytała pediatry bo jak byłam ostatnio to poprostu nie zauważyłam tego problemu i nie wiedziałam czy się umówić na jutro na wizyte aby pediatra to oceniła :)