Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Jak mam to pokazać rodzicom?

Polecane posty

prosze przeczytajcie uważnie.. Jestem dziewczyną. Mam 15 lat, chodzę do 3 gimnazjum. Od dłuzszego moim marzeniem jest zostanie w przyszłości pilotem samolotu pasażerskiego. Moi rodzice są uzdolnieni w kierunku medycznym więc proponują żebym została stomatologiem (bo mniej więcej znają sie na tym) W rodzinie nigdy nie miałam żadnego pilota i moja mama mówi, że nie mamy znajomości więc będzie mi trudno poza tym mówi że jestem niezbyt dobra w matematyce (ale to wina pani w szkole, gdyż tylko naszej klasie zawyża poziom na liceum), a fizyka nawet całkiem całkiem. A na dodatek mówią że to mi sie jeszcze odwidzi bo jestem młoda i decyzja mi sie zmieni (ale jestem pewna na 100) Rodzice mówia że chcą dla mnie jak najlepiej, ale nie polecaja mi pilotażu a mi tak na tym zależy. Po prostu jeszcze mnie olewają Doradźcie mi prosze bardzo mi na tym zależy:)

Gość lalinkaE
puszczaj latawce - to rodziców przekoan

Gość franczeska o
masz jeszcze czas na decyzję, fajnie, że masz tak sprecyzowane marzenia, dąż do ich spełnienia, jeśli zaczniesz marzyć o czymś innym niż pilotaż to też będzie ok, byle byś wiedziała jaki masz cel

Spokojnie porozmawiaj z rodzicami i powiedz ze to jest twoje zycie i Ty za nie odpowiadasz,

Dziękuję serdecznie wszystkim. Wasze opinie mi troche pomogły lecz nadal sie boję:(