Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna strasznie

jak z nerwicą

Polecane posty

Gość samotna strasznie

się zakochać? Mam nerwicę , jest tragicznie. ostatnio podrywa mnie jeden chłopak, bardzo fajny, podoba mi się lecz nie mam sił na spotykania się bo strasznie mnie strach paraliżuje. Po co mam czas mu marnować? Juz zawsze będę sama :(

Gość też nerwica ja
:( wiesz co jest najlepsze na nerwicę i lęki ? Terapia wstrząsowa to czego się obawiasz i boisz to właśnie rób ja mam różne schizy sram w pory przed dentystą - i co ? poszłam i kazałam wyleczyć sobie 3 zęby na raz boje się jeździć .... więc jeżdżę autobusem dalej do sklepu choć mam pod nosem market to ja jade do innego czuję strach ale się zmuszam czasem z lekami a czasem bez jak zamkniesz się w domu bo strach Ci nie pozwoli wyjść do ludzi to naprawdę będziesz sama nie zamykaj sie w 4 ścianach wyjdz do ludzi rób wszystko co chcesz i nie bój się bo nic Ci nie grozi ten strach to tylko głupie mysli To Ty jesteś panią swojego umysłu i nie pozwól aby umysł Toba zawładnął !!!

Gość samotna strasznie
ale ja sie boje do tego stopnia, ze zle się czuje, serce mi wali, poce się, mam dreszcze, fale gorąca, zimna, cisnienie się dźwiga wiec jak mam pojsc na randke? serce skacze jak szalone, zawroty glowy, co bedzie jak upadne, zemdleje. WSTYD:(