Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykrotosłyszec

ROZMOWA Z KOLEGA CHŁOPAKA, PRZYKRO MI ....

Polecane posty

Gość przykrotosłyszec

dzisiaj zagadał/ napisał do mnie kolega mojego faceta chciał jego nr by sie dzis ustawic na piwo, ale napisalam, ze dzis juz jest umówiony ze mna.. zaczęła się głupia gadka, zaczał mnie wkurzac, wiedział co mnie zdenerwuje.. i moze się pospieszyłam, ale napisalam mu zby spierdalał ... na co on mi .." sama sobie pobiegaj, moze ci ten hamburger z dupy zejdzie w koncu hahahahah" ... na co mu powiedzialam, ze sam nie ma dziewczyny, a on mi na to lepiej nie miec wcale niz takie gówno ... chce schudnac, bo nie jestem gruba, ale figurki modelki tez nie mam, nie wiem jak sie zabrac za to :O szczerze.. podłamałam się...

Jeśli twój facet ma kumpli na takich poziomie to gratuluję wyboru partnera, chociaż ty nie lepiej się odezwałaś...

Gość przykrotosłyszec
mój facet sie wkurwił strasznie, zadzwonil powiedzial co o nim mysli, ale nie mial jak dzis pojechac tam do niego, ale pewnie mu awalnie w pysk.. jestem z nim 3 lata i 1szy raz mi sie tak zdarzyło..:O

Gość bleeee...
raczej nie masz szans na to.To walka z wiatrakami.efekt jojo i inne cuda.Powinnas sie cieszyc,ze chociaz jakiegos faceta znalazlas

Gość przykrotosłyszec
czy to wazne ile mamy lat ?? do tej pory lubiłam sie z jego kolegami, z tym tez, ale to bardziej dobry znajomy niż kolega... moze i nie powinanm mowic aby spierdalał, ale podjął głupi temat

Gość biała migawka
spodobało mi się określenie hamburger:)

Gość zoxxe
zamiast siedziec przed kafeteria zajelabys sie lepiej tym hamburgerem na duupie:D:D

Gość przykrotosłyszec
wiem... musze sie wziac za sibie.. sama nie wiem od czego zaczac;(

Gość przykrotosłyszec
luska, mamy 15 lat ale to nie znaczy ze jestem jakas glupia!!!!

Gość moze...
zacznij od faldy,ktora zwisa Ci z brzucha.nastepnie wielkie poslady.Pamietaj,ze cholerne rozstepy zostana

Gość przykrotosłyszec
5lat więcej mam ja.. on 22. podszywie dzieki za podbicie tematu

Gość przykrotosłyszec
brzuch mam ok a rozstepów nie mam a jak schudne to mam zamiar cwiczyc caly czas i smarowoac sie kremem antyrozstępowym

Gość przykrotosłyszec
mój chlopak żeby sie dobrac do mojej broszki musi odwijac fałdy :o

Gość lioiou
MOzna schudnac. Ja schudlam pod koniec studiow z 56kg do 47kg (mam 161cm) i wszystko dzieki wakacyjnemu wyjazdowi. Jadlam mniej przez 3 miesiace, organizm sie przyzwyczil i od tamtej pory waga caly czas utrzymuje sie taka sama, bez efektu jojo, juz ponad 7 lat. Teraz jestem w 5 miesiacu ciazy i tez tylko na razie troszeczke urosl mi brzuch, a reszta chuda. Po prostu trzeba mniej jesc i sie ruszac, z czasem organizm wpada w rytm i tak juz zostaje.

Gość moze...
to raczej nic nie pomoze.Slady zostana.Raczej juz nie tknie Cie.Pomysl wczesniej o pomocy psychologa dla niego.W koncu to on bedzie Cie ogladal.

Gość Przykrotosłyszeć
Ale on musi spinac te fałdy klipsami bo inaczej sie rozlewaja i nie moze trafic w dziurke.

Gość Przykrotoslyszec
Poprzedni wpis to podszyw ale moj chlopak faktycznie lubi lizac moja cipke i odbyt. Takie nasze male zboczenia :)