Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sobie nie radze

juz nie radze soboie z ta znajomoscia

Polecane posty

Gość juz sobie nie radze
jesli stracicie ta ostatnia osobe to inaczej sie mysli niz patrzy sie z boku, on zawsze mogl liczyc na mnie , i ja tez na niego liczylam

Gość mam takie wrazenie ze
wierz mi...stracilam juz bliska mi osobe. To jest bol z ktorym trzeba sie samemu uporac. a Ty w nim szukasz...hmhm sponsora?

Gość juz sobie nie radze
sponsora ? hmmm on nie ma pieniedzy i nigdy od niego nie chciala, to ja nim sie opiekowalam w szpitalu czuwalam , jajedzonko przynosilam, karmilam, wystarczylo aby byl usiadl i byl ... czy to tak wiele... ja stracilam i ojca i matke.. jestem gleboko wierzaca osoba .. a ty tym sponsoringiem wyjechalas, zlosliwa jestes czy co? nie potrzeba mi czegos takiego.... dowidzenia osobo .. poczytaj o tym jak pocieszac osoby w zalobie .. bo ja jestem bardzo krucha wrazliwa

Gość losingcontrol
sweet jesus... :O czemu ty w tym tkwisz ????!!!!! nie widzisz jak sama sobie krzywdę robisz ??! odetnij się od nich, przeprowadź gdzieś DALEJ, wejdź w inną grupę ludzi boże, dziewczyno, sama na własne życzenie się wykańczasz. zmień środowisko, zmień numer telefonu. i nie daj się dręczyć. nie widzisz że to jest chore? nie dostajesz wsparcia od nich, nie dostajesz nic, żadnego ciepła/ troski/ szczerej przyjaźni/miłości..NIC. ty masz w sobie ogromne pokłady miłości, którą te wampiry energetyczne się żywią. wysysają z ciebie chęć do życia i działania... a ty dalej im na to pozwalasz. musisz stanąć na nogi- z dala od nich. poznasz innych ludzi, poznasz mężczyznę który cię będzie wspierał..tylko POZWÓL na to :O !!!