Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frajer010101

jak .. jak to naprawić ?

Polecane posty

Gość Frajer010101

Witam, Byłem z dziewczyną ponad 3,5roku .. wszystko układało się dobrze, ale wyjechałem do pracy w Niemczech .. Co do układania się dobrze .. to w sumie, nie wszyto, bo byłem skurwysynem i zmuszałem ją do sexu .. miałem 5tyg. samotnych w łóżku nocami .. nie wiedziałem co robić .. nie mogłem spać .. wiem, że straciłem u niej szansę, ale chcę odzyskać nas, bo tylko w tej kwestii tak naprawdę zjebałem .. Chcę walczyć o związek .. jak ? Powiedzcie .. co zrobić .. ?

Gość siedza siedzasd
szukaj dalej frajer

Gość Frajer010101
nie chcę szukać .. bo znalazłem .. ona jest idealna .. w każdym szczególe .. jeżeli chodzi o charakter .. a wygląd ? .. przuwielbiam na nią patrzeć ..

Gość Frajer010101
Mieliśmy wspólne marzenia, ale ona zrozumiała, że źle ją traktowałem .. że nie powinno tak być.. chcę to zmienić .. muszę .. i nawet zmieniłem już w głębi serca .. ale ona nie pozwala mi pokazać.. napisała, że może kiedyś .. ale ja nie mogę czekać .. bo moje serce wręcz płonie i rwie się do walki o nią ..

Gość Lilly Evangeline**.==
nabroiłeś, to teraz sam pomyśl jak to naprawić (jeśli jest to jeszcze możliwe).

"i nawet zmieniłem już w głębi serca" Tak, tak - oczywiście :-o Ilu samotnych nocy potrzebowałeś, by to stwierdzić?