Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20-21 lat

moje zycie stoi w miejscu , jedyne o czym teraz mysle to to ze jutro zjem kebaba

Polecane posty

Gość 20-21 lat

dlatego postanowiłam zaczaic sie na bylego który wg statusu na facebooku jest wolny. jak to zrobic ? nie wiem dokładnie gdzie on mieszka tylko w przyblizeniu bardzo odległym przyblizeniu .

bardzo ładny temat ;) jedyny w sfoim rodzaju moje życie natomiast pędzi jak rozsierdzony żółw, myślę o przyszłości i zamazuje z analityczną precyzją co drugą kratkę w zeszycie , nie wiem dokąd mnie to doprowadzi ale na pewno prowadzi dokads skąd wyjście tylko labirynt Minotaur zna

Gość 20-21 lat
ok ;) ale jak doprowadzic do spotkania z byłym ? :)

Gość coś
Napisz do niego :-)

Gość 20-21 lat
co moge mu napisac? głupi sie rozstalismy ja urwałam kontakt

Odśwież znajomość, zagadaj. Napewno pamięta wiele wspólnych chwil, może powspominacie??

ale jak możesz nie wiedzieć gdzie mieszka były? dziwne... a co do kontaktu to masz go w znajomych? jesli tak to zacznij jakos niewinnie np. od polubienia jego statusu (niekoniecznie o związku chociaz to byłoby znaczące pewnie :P ) jakies linki..potem komenatrze.itp .

Gość coś
No to jak urwałaś to tym bardziej teraz możesz go nawiązać. A może wystarczy cześć co u Ciebie? A potem udać ,że gryzie Cię sumienie z tego powodu jak się rozstaliście itp,itd.

Miałem podobną sytuację, weź sie na wspominki, pogadaj o tym jak to wiele razem chwil przeżyliście i takie tam. Na końcu dodaj że niczego nie żałujesz, podziała:)