Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasdas

Jak skutecznie zniechecic do siebie kobiety??

Polecane posty

Gość sasasasasasdas

Mam dosc nietypowy problem. Jestem 30-letnim mezczyzna, zadbany, dobrze zarabiajcy, wyglad ponad przecietny, wysoki, kulturalny i singiel. To wszystko powoduje ze jestem dla kobiet dobra partia i ciagle jestem przez nie "podrywany", oczywiscie podrywany we wlasciwy dla kobiet sposob. Problem polega na tym ze jestem singlem i chce nim pozostac, nie interesuja mnie zwiazki z kobietami, stawiam na kariere i samorozwoj. Mam juz dosc ciaglych usmieszkow kobiet do mnie, zagadywania itd. Jak sprawic by kobiety daly mi spokoj? Nie ma pomyslu jak to zrobic, przeciez nie bede chodzil niezadbany itd. Prosze o sensowne rady. Pozdrawiam P.S. Noszenie obraczki to zyl pomysl. Co prawda odstrasza porzadne kobiety ale przyciaga te nieporzadne, zainteresowane romansem czy po prostu tylko seksem

Gość Grube provo
I błędy robisz

Gość nkyybuoliu
byłoban

Gość 20-21 lat
jestes ciota ?

Gość Dłub w nosie
:D

znajdź sobie jedną na stałe, która cię będzie sprawdzać kontrolować , śledzić i nie będziesz miał czasu na skoki w bok, zorganizuje ci wolny czas, urodzi ci dziecko i będziesz siedział w domu i je wychwywał itd idź już spać...........

Gość sasasasasasdas
z tym kutachem na wierzchu dobry pomysl, wogole to ja wole jak mnie faceci podrywaja.

Gość HMS..RTS22....Petard
Mam podobny problem...

pytanie: co jest tak irytującego w tej całej kokieterii? i jakie negatywne skutki odczuwasz w rozwoju swojej kariery?

Ujemne IQ oraz płat czołowy podpięty do macicy w sposób zasadniczy i pernamentny ciągnie mnie ku intelektualnej przepaści

czyli w ten sposób próbujesz usprawiedliwić swoje własne słabości nie mające się nijak do kompetencji, które są ściśle związane ze zwiększeniem się poziomu testosteronu, z powodów własnych żądz, mające na celu... wszyscy wiemy co. także kobiety to marna wymówka 🖐️

Nie porównuj plemników do legionów Napoleona... Najwyraźniej nie zrozumiałaś tematu.....czemu w cale się nie dziwię

Gość sasasasasasdas
HMS- ruchnalbym

temat zrozumiałam bardzo dobrze.każde słabości muszą mieć swoją teorię. a to że niektórzy swoją próżność utożsamią z percepcjami innych osób... co jest mi właściwie bardzo niezrozumiałe.... wiesz każdy powód jest dobry żeby usprawiedliwić swoje niedoskonałości ;)

Gość HMS..DSS144...Petard
Nie wysilaj się na analizę dziecko....bo ci żyłka w dupie pęknie

HMS..DSS144...Petard zapomniałam :) przecież nie jestem upoważniona do argumentacji swoich racji z 100% kafetarianinem. mogę chociaż liczyć na jakieś ułaskawienie? :(