Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viva la ninetys

POLECCIE PROSZE JAKIS NAPRAWDE DOBRY FLUID DO 40 ZŁ

Polecane posty

Gość viva la ninetys

j.w

Gość viva la ninetys
zapomniałąm dodac. matujący

Gość viva la ninetys
pokrywający niewielkie przebarwienia i kilka malutkich wyprysków. nie mam tłustej cery

Gość stara wielka doopa
no to bell skin perfection czy jakos tak. jest tanni i naprawde swietny

Gość dfdfdfdsf,
lirene matujacy ok 20zl rewelacja! do tego jeszcze stosyuje krem soraya antybakteryjny, likwidujacy slady po tradziku-18zl, stosuje go rano, a na noc smaruje mascia witaminowa-2zl zawsze mialam taka paskutna tlusta cere, jak by polana olejem, do tego pryszcze, a teraz mam sliczniutka buzke :D

Do 40zl...hmm.. O! Rimmel Match Perfection, swietnie matuje, idealnie stapia sie z kolorytem skory, krycie srednie. Ok 20zl Albo Astror Perfect Stay, krycie mocne, matuje dosc dobrze

Gość dfdfdfdsf,
masc witaminowa stosuje na noc, gdyz jest tlusta- likwiduje ona blizny i przyspiesza gojenie sie ran

Gość dfdfdfdsf,
masz racja Taka jedna- WEDLUG CIEBIE

Gość viva la ninetys
mam wlasnie lirene :) nie jest zły ale u mnie po 2 h znika z twarzy. i nie matuje :(

Gość z pociesze ze glupkiem tez
A moze Revlon Color Stay? Jest fantastyczny.

Gość stara wielka doopa
a ty sie akurat znasz mala jedna, wystarczy na twoja fote spojrzec by wiedziec ze zaden z ciebie autorytet w kwestii makijazu 🖐️

Gość kaśkaaakaka
z twarzy nie zniknie ci revlon ale tylko stara wersja nowa to czysty olej, dobry jest też podkład diadem i podkład gosh czarne opakowanie bardzo dobrze matuje i nie schodzi w ciągu dnia!

Gość viva la ninetys
szpachlą

Gość kaśkaaakaka
Revlon Color Stay to czysty plej który schodzi z twarzy po każdym dotknięciu ręką twarzy, świcić się bziesz po nim okrutnie !!! Revlon tak ale ten http://www.opinie.senior.pl/REVLON-Podklad-Colorstay-Make-up,28150.html jest wybitnie najlepszym podkładem jakiego w życiu używałam, niestety nigdzie go już prawie dostać nie można. Kupuj revlon tylko z tymi złotymi obwódkami na zakrętnce wszystkie revlony bez tych krążków to olej zamknięty w butelce!!!

Gość kaśkaaakaka
szkoda że link nie działa w każdym razie kupuj revlon ze złotą obwódką na zakrętce bo jest najlepszy!

Gość viva la ninetys
eh pewnie dobry, ale z tego co sie zorientowałam kosztuje od 55 do 70 :( A JA mam tylko 40

Gość everywoman123
taki podkład inglota w białym opakowaniu... nie pamiętam nazwy, ale to chyba jedyny matujący tej firmy. dobrze kryje i matuje.

Lumene, Matt Touch Spray-on Makeup (podkład w spray-u) ale już dawno nigdzie go nie widziałam :( chyba wycofany

Gość nhjljpoufcblko
ja tez polecam revlon color stay uzywam od lat i nei zamienie na zaden inny trzyma sie cały dzien matuje kryje a cena na allegro z wysylka niecałe 40zł zawsze płące a co to za masc witaminowa za 2zł? jak sie nazywa gdzie sie kupuje?

z Rimmel , Cool Matte i Renew & Lift a z Maybelline, Dream Satin Liquid i Superstay Silky Foundation