Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proletaryat

Ludzie dosyc tego wyjdzmy na ulice!

Polecane posty

Gość Proletaryat

Ludzi powiedzmy dosc tej obludzie.Oklamuja nas,kazuja zaciskac pasa,ludzia kaze sie zyc za 1200 zl.Zarobki w naszym kraju sa marne,ceny wszystkiego takie jak w eu albo i wyzsze.Bezrobocie rosnie.Brak pracy dla ludzi wyksztalconych.Od dwoch lat slyszymy tylko Smolensk.Ilu z nas przezylo tragedie swoich bliskich?Pomaga sie rodzinom rzadowym dajac wysokie renty,zapomogi.Pogrzeb Leppera sfinansowalo panstwo>koszt bagatelka 11 tys pogrzeb 28 tysi nagrobek.Ludzie zrobmy cos z tym niewolnictwem,powiedzmy stanowcze Nie!

Gość szczęśliwa :)
Ja na ulicy teraz stać nie będę, jest zimno dziewczyno a przy pensji 1200 nie stać mnie na leki, dołącze wiosną :D

a jaki mas zpomysl na zmiany?? dla idei samego protestu nie wyjde - jak beda konkretne i madre rozwiazania to moze

Gość Proletaryat
Trzeba wykurzyc tych starych nierobow z wiejskiej.Trzeba zastapic ich ludzmi madrymi,wyksztalconymi dla ktorych bedzie sie liczylo najpierw panstwo i ludzie w nim zyjacy,a nie tylko stolki,premie i dietki.

Gość Proletaryat
tak,tak sobie wmawiajcie.Gdyby ludzie w Egipcie tk mysleli dalej zyli by pod dyktatura.Typowe myslenie polakow,niech inni zrobia za mnie,a ja bede spijac smietanke.zalosne.