Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawawaq

pierogi farsz pomocy

Polecane posty

Gość kawawaq

jak robicie farsz do pierogow z kapusta i pieczarkami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kawawaq
spadaj stad

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość krooopelkaaaaaa
Ja robie troche inaczej. 1.Gotuje kapustę, odlewam 2 wody. Gdy juz kapusta będzie miękka i schłodzoną kroje ja drobno. Wcześniej namoczone grzyby(lesne), gotuje i również kroje.Wtedy czuć co sie je widać kapustę i grzyby . Podsmażam na maśle cebule na złoty kolor. MIeszam kapuste wszytskie składniki. Doprawiam pieprzem, solą jak kto woli wegettą. Podsmażam na maśle całość -Koniec

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kawawaq
a co z pieczarkami? nie chce mielic kapusty i grzybow, normalnie ja podgotuje potem przesmaze pokroje i wymieszam z pieczarkami.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dziekuje chociaz bys powiedzia
la dziewczynom:o zadalas pytanie laski ci napisaly a ty ze czegos nie chcesz pozniej nie dziwne ze ludzie olewaja takie tematy:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kawawaq
masz okres czy co? ile jadu w Tobie, matko, idz lepiej umyj okna i sie wyzyj :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dziekuje chociaz bys powiedzia
la a ty sie naucz kultury bo skoro zadalas pytanie a ktos ci odpowiedzial to napisz chociaz zwykle DZIEKUJE

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna po 40 ;)
dokładnie:) a poza tym - najpierw chcesz gotowac i smażyć grzyby a później je kroic? hm...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość asicaaaaaajkjfgdffgg
ło matko... ja tez miele i co ?? i są zawsze bardzo pyszne, ale przepisu nie zdradzę :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mam inny patent
najpierw szatkuję drobno kapustę i gotuję poszatkowaną w wodzie ze szklanką mleka (patent mojej babci - dzięki mleku kapusta nie jest taka mamałygowata) grzyby gotuję miękką kapustę wyjmuję z wody, studzę i wyduszam - NIE MIELĘ masło, cebulka na patelnię, do tego wyduszona kapusta, zmielone grzyby, koniecznie listek laurowy i dużo pieprzu. To sie chwilkę dusi - tylko trzeba mieszać. Zostawiam w garze aż ostygnie i przejdzie wszystko swoimi smakami i zapachami. I farsz gotowy. Nie lubie pierogów z mielonej kapusty bo są dla mnie za bardzo maziowate.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×