Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszna przeszłość kobiet

Przeszłość seksualna kobiet jest straszna

Polecane posty

No średnia wychodzi coś koło 2 lat na jednego faceta :P dla jednych to dużo, dla innych roczna statystyka :D Czy mówię o tym partnerom? W sumie tylko jeden pytał o konkretna liczbę. Ale byłam od niego 6 lat starsza, więc nie oczekiwał raczej dziewicy. :P

A mąż wie? A partnerów analnych ilu miałaś?

Właściwie to nie rozumiem, po co karmicie tego trolla :P

Straszna przeszłośc kobiet, nie mam męża, nigdy nie miałam i nie zamierzam mieć. Nie w dobie kiedy o tym kto "wygrywa" podczas rozwodu decyduje kto ma lepszego adwokata, a przy dobrych układach nawet się znajdzie sposób na rozwiązanie ślubu kpscielnego :P Zylam w wolnym związku i tylko taką opcje biorę pod uwagę. Mam prawie 40, prawiczka już raczej nie szukam :D :D

nei_nei to Ty chyba wykształcona kobieta i z dobrym zawodem, bo brzmisz bardzo profesjonalnie :)

Trolla, nie trolla - czas w pracy szybciej płynie. :P A z drugiej strony patrząc - gdybym miała opory o czymś pisać, to by znaczyło, że czegoś się wstydzę, że jednak gdzieś tam, kiedyś przesadzilam ( w sumie nawet były takie przypadki:p) ale póki jeszcze plusy przeważają nad minusami to nie jest źle :P Idealna żona nigdy nie będę :D tego akurat nigdy nikomu nie wmawialam :D.

Gość zdziwiona/zaskoczona..
nei nei masz prawie 40 o_O ?!! To ja zawsze myślałam ze z 30 góra ;) hehehehe ...zszokowana ;P

No to "prawie" to jest jeszcze spore, 37 mam. Ale niestety sprawdza się to, co mpja mama mi wciąż powtarza - z wiekiem czas przyspiesza i kolejne Boże Narodzenia zdarzają się cholernie często :P

nei_nei to z iloma anal był? :D

Gość po co mi pseudonim..?!!
nei_nei No to "prawie" to jest jeszcze spore, 37 mam. Ale niestety sprawdza się to, co mpja mama mi wciąż powtarza - z wiekiem czas przyspiesza i kolejne Boże Narodzenia zdarzają się cholernie często W Twoim wieku bede miała już 19letniego syna!!! :classic_cool:

A jak napisze, że z jednym, to i tak mi nie uwierzy :P No to może doliczę zabawki i napisze, że straciłam rachubę :D

Gość Fan nei_nei
Ty się lepiej pokaż kiedyś z jeżykiem pod pachami :D

Dobra Fanie, dawaj maila - dla ciebie specjalnie zapuszcze i ci wyśle zdjęcie pachy :P :D

Gość Fan nei_nei
Wątpię byś to zrobiła :)

Wklej mu fotoszopem prawdziwego jeża na zdjęciu pachy, i po bólu :D

Rusłan, oblesne to sa 3cm tipsy :D A moje pachy sa doskonale nawet jak sa zarosniete :D

Gość Fan nei_nei
To nic obleśnego :)

Gość Fan nei_nei
nei_nei ale jako pomarańcza bałbym się tu podać maila :P

Nei- powiem więcej- wszystko sztuczne przylepione do kobiety jest obleśne. Łącznie z gumianymi cycami

Gość Fan nei_nei
nei_nei tak we współczesnych czasach to nie wierzę, że byś komukolwiek pokazała zarośnięte pach (nie mówię o małym jeżyku przed depilacją - to co innego)

No to się jakoś zaczerń (zaczernij?) A poza tym znowu zbaczamy z tematu :p Może porozmawiamy o przeszłości seksualnej mężczyzn ?... Czego najbardziej żalujęcie, że NIE zrobiliście, a teraz że względu na żonę/partnerkę nie ma na to szansy?

A ja znam jedną młodą dziewczynę chodzącą z paskudnym bobrem pod pachami ;/ Na szczęście to tylko koleżanka była...