Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczyteztakmacie?

Jak czesto was podrywaja na ulicy,na miescie?

Polecane posty

jeszcze do niedawna uwazalam sie za dziewczyne atrakcyjna,zgrabna.Na koncie mam pare zwiazkow,ostatnie pare lat spedzilam zagranica,gdzie nie czulam sie jak jakis przecietniak.Teraz wrocilam do Polski,rozstanie. jestem tu juz pare miesiecy,a zaden facet mnie nie zaczepil ani nic. Czy to oznacza,ze jestem brzydka? czuje,ze jak tak dalej pojdzie to zostane sama,chyba jest zaduza konkurencja Czy was podrywaja na ulicy?

Gość chluupta
Master111 zmieniłeś płeć ?

Gość wy bb
aż tak masz niską samoocenę że o własnej atrakcyjności mają świadczyć podrywy na ulicy? :O

no nie wiem,poprostu tu czesto kobiety pisza,ze sa podrywane na ulicy... pomyslalam,ze cos ze mna nie tak... nie jestem stara,zblizam sie powoli do 23urodzin

Gość onaaa bezzzz
mnie podrywają. raczej podrywali latem, wiosną i jesienią- policjanci. Czasami bezczelnie zatrzymywali swoje służbowe auta i zagadywali. Teraz w takie pogody nigdzie nie wychodzę, jedynie spacer dookola bloku z psami, więc nie mają możliwości. Jestem raczej przeciętna, waga normalna. Jeśli chodzi o ubiór to nie rzucający się w oczy :)

O to rzeczywiście jesteś młodsza niż myślałam :) przez te parę związków i kilka lat za granicą myślałam że tak kiło 30-stki. W takim razie może sprawiasz wrażenie niedostępnej, albo jesteś zbyt pewna siebie i to odstrasza facetów. W ogóle to dziwne, że Cię nie podrywają bo mnie podrywają nawet jak z jadę z dzieckiem w wózku, a miałam nadzieję że taki straszak zapewni mi święty spokój :p

czasem widze,ze patrza.ale tylko na tym sie konczy. Moze wydaje sie niedostepna,no ale co mam zrobic? przeciez nie bede szla,czy siedziala w pociagu z przyklejonym usmiechem :( nawet ostatnio widzialam taka sytuacje> wsiada chlopak do pociagu i jakas dziewczyna,zupelnie sobie obcy ludzie,on ja o cos pyta,usmiecha sie,siada tak,zeby pozniej jeszcze cos zagadac. a dziewczyna byla normalna. porazka :(

Gość kgjfdffd
jak poderwać dziewczynę na ulicy bo chętnie bym to robił ale nie umiem :(

a jak juz widze,ze moze komus sie spodobalam,to tylko patrzy,albo sie czai. Co jest w moim wygladzie nie tak,ze sie mnie boja :(

Może jednak powinnaś jakoś okazać zainteresowanie jeśli chcesz żeby ktoś podszedł a widzisz ze tylko zerka :) jeśli uciekasz wzrokiem może to zniechęcać, więc moze przestań udawać że tego nie widzisz :p

ale sie wstydze :(

Gość Echo dnia wczorajszego
Za granicą byłaś atrakcyjna, bo wszyscy wiedzą, że Polki są łatwe i puszczalskie, więc cię podrywali, żeby mieć darmowy sex. W Polsce zderzyłaś się z brutalną rzeczywistością, że takich jak ty sa tu miliony.

Faceci innych narodowosci dziwia sie czemu Polki maja taki kisiel w gaciach na pare komplementow Zastanawiaja sie jak polscy mezczyzni traktuja swoje kobiety ze oddaja sie arabom bez oporow na kilka milych slow zal panowie ;/ Nasi mezczyzni bardzo slabo wypadaja w tle innych narodowosci jesli chodzi o komplementowanie kobiet,dowartosciowywanie ich Gdyby to robili,kobiety nie wskakiwalyby arabom do lozka ot caly sekret

akurat araby mnie nie podrywaly raczej.

Gość zielona laska
uroda przeminęła :P teraz będzie ci trudniej o dobrego męża

Gość aniai92101
na ulicy zdarza się czasami choć w POlsce nie jest to zbyt powszechne żeby podrywać dziewczyny obce na ulicy w klubach mam najwieksze powodzenie z moich ladnych koleżankek powiem nieskromnie ;)

Gość aniai92101
jestem znanym worem na sperme, to pewnie dlatego

Gość aniai92101
niektórym facetom przeszkadza moje nietrzymanie moczu

Gość aniai92101
a we włoszech , w grecji np dużo , duzo częściej. praktycznie codziennie jak tam przebywałam nie chce sie dowartościowywać bo niby po co skoro nikt mnie tu nawet nie zna ,ale naprawde jestem uważana za ładną dziewczynę i mam zawsze duże powodzenie u facetów. ale na ulicy tylko czasem się zdarzy ( i predzej latem,albo wiosną lub jesienią jak nie jestem opatulona plaszczem) i watpie zeby komukolwiek w polsce zdarzało się to często bo u nas poprostu nie ma takiego zwyczaju chyba ,ze za podryw uznacie tekst typu ,,hej lala " to co innego ,ale takich odzywek nie licze a tak generalnie mam okresy kiedy mam bardzo duze powodzenie ,a czasem troche mniejsze to zalezy

Gość aniai92101
tego lata mialam chyba najwieksze jakie pamietam ,ale zaslużyłam na to praca nad swoim wyglądem :)

Gość gąbeczka
dobiłyście mnie, wyszło na to że jestem wręcz paszczurem... bo do mnie NIGDY NIKT nie podszedl...