Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowoooo

wszyscy sie tak sra ją

Polecane posty

Gość kolorowoooo

z tymi przygotowaniami do swiat, a ja jakos ich nie czuje. pracuje do samej wigilii na swieta wyjezdzam, kupilam prezenty popakowałam w kolorowe papiery i to chyba na tyle jak czytam na fb czy w sieci o tej calej magii to chyba mi nie dobrze

Gość ewrewr
Masz prezenty i to popakowane? No to wpisałaś się w trend i też możesz o tym pisać. Zieew..

Gość kolorowoooo
owszem prezenty kupowałam przez cały rok

Gość ewewewe
ja tam magii nie czuję trochę dom ogarnę, zrobię sałatkę, upiekę kopiec kreta i szynkę i tyle w temacie

a ja zaczynam czuć :P spadł śnieg, duuuuużżżżżżżoooooo śniegu :D pierniczki się pieką w piekarniku, kapusta pachnieć zaczyna, kolędy grają, synek czeka na nie strasznie ........... jeszcze tylko choinkę skombinować trzeba bo w tym moim zadupiu nie kupię, a mąż od 7 do 20 pracuje w tym tygodniu..... ale jakoś ją kupimy :D

Gość 6uu5u5u
A mi ktoś najbardziej kochany (jak dziecko, choć nie rodzone) zmarł rok temu w święta. Teraz już zawsze będę miała święta do dupy, bo będą mi się źle kojarzyć. "Magii" więc unikam jak ognia. Chciałabym żeby było bezśnieżnie, nudno... byle spokojnie, a najlepiej o przespać lub się powiesić.