Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaaaniul

Już go nie podniecam?

Polecane posty

Gość a jednak... wyzwolona
z kotem. Uwielbiam czasy w ktorych przyszlo mi zyc...

Gość Aaaaaaaniul
Polecam każdemu męską pomoc na forum! Prawie zapomniałam o co mi chodziło.

Aaaaaaaniul - jak chcesz prawdziwej meskiej pomocy to napisz ze cie cipka swedzi i masz ochote sie wypiac i poruchac i ze szukasz kochanka ;) tylko zaznacz koniecznie ze to musi byc ruchacz PRO :D a nie zaden nowicjusz...

Gość Merkury
no tak, następna miłość zakończona ślubem, daj sobie z Nim spokój, poszukaj innego związku

Gość marysia999
Jesli potrzeba jakiejs pomocy to najlepiej isc do profesjonalisty, rady od ludzi ciezko sluchac, jeden powie olej, drugi walcz i jeszcze gorzej czlowiek traci rozum. Najlepsza pomoc jaka otrzymalam to w poradni psychologiczno-psychiatrycznej Magdaleny Senderowskiej na Legnickiej. Maja swoja stronke http://psycholog-ms.pl/, sprobuj sie umowic na spotkanie, udzielaja swietnych rad psychologicznych.

Gość rousii
twój facet to cham ja ci się wcale nie dziwie nosz kurcze jak można kobiete ru**ac jak lalkę dmuchana co to za skes wogóle pieprzeni idioci. autorka mówiła ze próbowała pokazac a on nic. czytajcie ze zrozumieniem. heh kiedyś baby może były głupie bo nie marudziły ale się skończyło nie ma tak że tylko facet ma mieć dobrze a guzik. wez autorko się z nim nie kochaj dopóki się nie postara skoro rozmowa nie pomaga jak się ludzie kochają to po pierwzej takiej rozmowie jakikolwiek rezultat byc powinien a skoro on sie nie przejmuje to cham