Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden smutny pan

Moja bujna przeszlosc. ona mnie zostawila! slusznie???

Polecane posty

Mam 33 lata a ona 21. 2 lata temu zakochalem się w niej i byliśmy para. Nie mówiłem jej za Duzo o mojej przeszłości bo nie chciałem przestraszyć. Zależało mi na niej. Ale w ostatnich miesiącach zebrało mi się na szczerość. Wczoraj dowiedziała się kolejnej rzeczy o mnoe. Powiedziała ze dla niej to za duzo. Ze się mną brzydzi.tez byście tak postapily??? Czy przeszłość jest taka ważna?

Źle mi z tym ale nie wiedziałem ze to ja.aż tak przerosnie. Może dlatego ze ona nie miała żadnych przygód przed poznaniem mnie. Ja może byłem głupi ale powiedziałem jej między innymi ze miałem swój pierwszy raz z prostytutka w.wieku 15tu lat, ze spałem z żona najlepszego przyjaciela, miałem przyjaciółki od seksu, czasami zapraszalem prostytutki do domu, zdradzalem swoje.dziewczyny. Próbowałem wszystkich narkotyków. Ona mi nie wierzy ze się zmieniłem. A ja zrobiłem to. Dla niej

szczerze ci powiem kazdej dziewczynie trudno bylo by uwierzyc ze sie zmieniles, ale jesli ja kochasz i ci zalezy walcz o nia , musisz jej pokazac ze naprawde sie zmieniles i pamietaj nic na sile na wszystko potyrzeba czasuu...

Gość yy...
Też bym się brzydziła takim facetem. Zrozum ją - ona nie chciała prawiczka, wiedziała, że masz za sobą jakąś tam przeszłość - ale coś takiego to dla normalnej, fajnej dziewczyny za dużo.

Gość bbfg
też bym sier tobą brzydziła...jestes oblesny :O

Już jej mówiłem ze byłem głupi ze żałuję mojej przeszłości. Ona jest bardzo poważna jak na swój wiek. Mysli o przyszłości. Ja w jej wieku szalalem i dlatego teraz nie mam nic. I nikogo. Ostatnie zdanie jakie powiedziała to :dlaczego w ogóle z nią jestem? Czy dlatego ze za prostytutke musiałbym płacić? Myślę ze ona zawsze będzie wracać do mojej przeszłości. A ja wiem ze to moja ostatnia dziewczyna. Nie chce żeby się mną brzydzila

No bez przesady,że zaraz chciała prawiczka skoro Autor ma 33 lata.Szczerze Ci powiem,że ja bym takiego też nie chciała.Wiadomo-przeszłość,przeszłością ale bez przesady.

Gość yy...
Ayamei - czytaj ze zrozumieniem "Zrozum ją - ona nie chciała prawiczka "

Nie wiem co mną kierowało. Innym dziewczynom jak mówiłem o przeszlosci to nie miały większych problemów. Naprawde mi na niej zależy. A ona jedyne co teraz chce odemnie to żebym zrobił test na HIV :( oszaleje

Gość yy...
Przede wszystkim daj jej czas, żeby mogła się z tym oswoić.

Czyli zostawiła słusznie bo jestem śmieciem który nie zasługuje na miłość?

Tak,nie doczytałam-wybacz. Nie dziw się jej,że teraz Ci nie chce zaufać,że będzie jedyna i będziesz traktował ją poważnie skoro miałes takie przygody i traktowałes kobiety jak naczynia na sperme.No sorry. Ja takiego faceta tez zostawiłam,bo nie wierzyłam,że dla mnie się zmieni i wiesz co?Nie pomyliłam się-dalej bzyka wszystko co się rusza :O

Gość u mnie juz dawno
nie o przygody jej chodzi ale o te prostytutki i zdardzanie swoich dziewczyn z nimi, to chore,chyba jestes tego swiadomy,sex w wieku 15 lat z prostytutka ? z taka chciales przezyc swoj pierwszy raz? brr obzydlistwo rozumiem dziewczyne, ma obawy ze z czasem i przy niej tak zrobisz,mowisz ze sie zmieniles? niewierze, ludzie sie nie zmieniaja tak nagle, potrzeba kilku kopniakow w dupe i doscwiadczen zeby zrozumiec bledy pozaty 21 latka nie jest w stanie zrozumiec dojrzalego juz faceta, dla niej ta swera dopiero sie zaczyna, gdyby byla starsza pewnie tez bylaby bardziej doswiadczona (miala za soba kilku facetow), kazdy ma jakas przeszlosc, niektorzy sa po rozwodach maja dzieci, wszystko jest do przyjecia i zrozumienia ze cos tam w zyciu nie wyszlo ale prostytutki? zdady kobiet z nimi? czego sie spodziewales chlopie?

Gość parram parram
Poza prostytutkami to w sumie wszystko do przeżycia. Nie szanuję jednak kolesi, którzy korzystają z usług dziwek :o

Gość yy...
Gdybym to była ja, to wiele wody w rzece by upłynęło, zanim mógłbyś wrócić do mojego życia. Jeśli jest tak, jak piszesz - kobietką dojrzałą, dążącą do czegoś w życiu, poważną, to nie chce zmarnować czasu na kogoś, kto może potraktować ją tak, jak traktował w przeszłości inne kobiety.

Dziwki,zdrady a najlepszy jest seks z dziewczyna najlepszego przyjaciela :O Jebakom i takim jak Ty mnówimy zdecydowanie NIE

Gość a psik
co to za pytanie? czy słusznie... skoro dziewczyna nie chce byc z kolesiem, który nie rokuje dobrze,to tylko pogratulowac

Gość lajla90
Jak dla mnie nie masz zasad (zdrady, sypianie z zona przyjaciela), też pewnei bym odeszła.

Gość Dla mnie przeszłość jest ważna
Ja właśnie jestem w związku z facetem z bujną przeszłością seksualną i zastanawiam się czy być z nim dalej. Często mu ją wypominam, nie akceptuję jej, jedynie toleruję. Kobiety boją się takich mężczyzn, bo nie chcą być zdradzane w przyszłości, a mężczyzna z bujną przeszłością seksualną ma duży potencjał do zdrad.

Czyli w ogóle nie mam o nią walczyć? Wiem jak ja poznałem to wiele razy mówiłem jej ze na nią nie zasluguje. Ona nie rozumiała i tylko pukala się w czoło. Nie wiedziała jakim byłem dupkiem. Jakbym jej powiedział to zostawiła by mnie. A te 2 lata z nia były najlepszymi w moim życiu. Myślę o niej poważnie. Planowalem się oświadczyć (pierwszy raz w życiu naprawde tego chciałem). Myślałem ze przed tym jestem winien jej całą prawdę o mojej przeszlosci.

Mysle, ze nie masz u niej szans. Skoro miales taka b ujna przeszlosc, a naprawde sie zmieniles, to nie powinnienes do tego wracac. Trzeba bylo zyc tym co jest teraz i przyszloscia, a przeszlosc wymazac. Dziwisz sie jej, ze poprosila o badanie w kierunku HIV? Bo ja wcale...tez bym tak zrobila. Moze sobie przemysli, postara sie zrozumiec i wroci, ale Ty odpowiedz sobie na pytanie czy na pewno skonczyles z tym co robiles w przeszlosci?

Autor najpierw wybzykal pol miasta a za zone chcialby dziewice orleanska hahhaha dobre sobie :D tez bym sie toba brzydzila jak facet placi za sex to dla mnie jest dnem!

Gość daruj sobie te idiotke
glupia pinda , ktorej sie na milosierdzie zebralo a teraz nagle sie znudzilo. nie walcz bo im dluzej bedziesz zabiegac tym bardziej ona bedzie sie stawiac. olej to , zostaw, przestan sie interesowac. jesli cos ma byc to ona sama musi wykazac inicjatywe. im bardziej ty bedziesz przepraszac i nalegac tym bardziej ona pojdzie w zaparte.

Gość hhhhhhh
może poszukaj sobie kobiety w podobnym wieku, a nie dziewczynki ledwo po liceum

Gość a mówiłam Ci zawsze
Szczery to powinieneś być jak się poznaliście i dać jej zdecydować , a nie marnować 2 lata. Znałam podobną historię ale tamten koleś nadal jest dupkiem .

a przez ten czas z nia to na recznym jechales? bo seks to dopiero po tym jak cyrograf podpiszesz... dlatego chciales sie zenic?

Nie wyzywaj jej. Ona jest bardziej dojrzała emocjonalnie odemnie. To nie jest kolejne dziecko po liceum. Wstyd się przyznać ale doszła już dalej w życiu niż ja. Przez narkotyki i balowanie straciłem 10 lat mojego życia. I dam jej czas do namyslenia . Już przeprosiłem i obiecywałem. Wiem Narozrabialem. Ale to jedyną dziewczyna jaką chce.

nie ma to jak facetowi szlaban na seks polozyc. od razu zechce sie zenic.bo jakby szpary popuscila to juz by szykal innej.