Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli mnie.

Bolesny seks

Polecane posty

Gość Boli mnie.

Mam taki kłopot. Od 3lat jestem w stałym związku (pierwszym moim). Seks jest przyjemny, ale też bolesny. Cały czas zastanawiam się gdzie leży wina, czy to moje narządy, czy partnera-17cm członek jest 'winą'? On jest raczej delikatny, wspołżyjemy 2lata. Ktoś tak miał? Są na to jakieś sposoby, ćwiczenia?

Gość Boli mnie.
Dodam, że jestem rozluźniona, wilgotna. Nie możemy współżyć codziennie, bo na drugi dzień boli mnie podbrzusze.

Gość firat flapjack
a gdy zaczyna penetrować jesteś gotowa na to w pełni podniecona, wilgotna?

Gość Boli mnie.
No właśnie jestem. Wszystko jest dobrze, nie krępuję się w ogóle, tylko czuję ból w gornych partiach. Przez to uciążliwe są pozycje na jeźdźca lub pieska... Kiedyś myślałam, że się rozciągnę, ale po 2latach wciąż to samo.

Gość Boli mnie.
Najlepiej jest dla nas na łyżeczki, ale ile można. Dlatego pytam czy coś można zaradzić. Niemniej- dziękuję za odpowiedzi :)

Hmm... Niekiedy jest to spowodowane trochę nieprawidłowa budową macicy. Konkretnie tylozgieciem. Jeżeli do tego dołożyć dość spory rozmiar penisa, to może to skutkować bólem. Penis wtedy uderzając o dno pochwy przy okazji "stuka" w macicę (przy prawidłowej budowie obrywa czasem szyjka, ale w tym przypadku uderzenia przenoszą się na sama macice też) A na łyżeczki nie dochodzi do głębokiej penetracji i penis wchodzi trochę pod innym kątem dlatego boli mniej (i dlatego np jest to pozycja dobra dla kobiet w ciąży, bo "oszczędza" macice) Miałam coś podobnego i mi dopiero ciąża pomogła, bo się macica ciut wyprostowała. No ale najlepiej to dokładnie dać się zbadać ginowi, zrobić usg itp. Bolesnosc może też wywoływać endometrioza, ale wtedy raczej boli w każdej pozycji.

Gość sracka packa
to wyżej to jak fraszka o wyższości dużego kutasa nad małym nie dla wszystkich, co duże to lepsze

Gość mariner
Jesli twoj partner jest obdarzony przez nature dlugim penisem to masz odpowiedz dlaczego.Zmiana pozycji na plytkie penetrowanie jest wrecz pozadana abys nie czula bolu Jesli jest normalny to masz problem z elastycznoscia pochwy.Generalnie to ma ona mozliwosc 1,5-2krotnego rozciagniecia sie na dlugosc i szerokosc.Uwazam ze wizyta u ginekologa ktory ci da skierowanie do specjalisty jest wielce wskazana Mozesz tez miec jakies zapalenie .lub polipy wiec znowu wskazane jest pojsc do ginekologa aby obejrzal ja koniecznie . Zupelnie nie rozumiem dlaczego kobitki tak sie boicie wizyt u lekarzy ktorzy sie znaja na tych sprawach ? JAK MNIE PALEC BOLAL TO POLECIALEM ZARAZ DO LEKARZA RODZINNEGO ABY MNIE OBACZYL:) BO TO MOZE BYC POCZTKIEM CZEGOS GORSZEGO NP RAKA