Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mellommmmmm

Nie mam ochoty na sex przy malym dziecku

Polecane posty

Gość Mellommmmmm

Moja corka ma juz prawie rok, a ja nadal nie mam ochoty na nic. Nie mysle w ogole o seksie, nie pociaga mnie nic, nie podnieca, maz za mna lata a ja nie moge, zmuszam sie raz na miesiac.. Kiedys mialam inny temperament, codziennie chodzilismy do lozka.. Co mam zrobic? Czy tak juz bedzie zawsze?

Gość pan nauczyciel xxxxxx
Moją żonę to najłatwiej zaciągnąć na seks kiedy patrzy na naszą śpiącą małą córeczkę. A dodatkową frajdę sprawia nam to że robimy to po cichu :)

Gość słomka***
Piczki też nie masujesz palcami do orgazmu ? :(

Przestać marudzić i wprowadzić jakąś odmiane w życiu np wziąć opiekunkę i wyjść z mężem potańczyć albo wyjść na kolację :) a nie ciągle siedzieć z dzieciakiem i tylko myśleć jakim sie jest beznadziejnym.

Gość vcxvcx
wystarczy ze bedziesz mu loda robic.. Nie musisz uprawiac stosunku jesli nie masz ochoty . Powinno mu to wystarczyć i na pewno nie pojdzie do innej

wspolczuje, ja mam 4 miesiecznego bobaska ale jak tylko wyszlam ze szpitala to myslałam ze wybuchne, i tak zostało do dzis, kochamy sie co 2-3dni, czasami nawet codziennie, zalezy czy mamy czas:P przed ciaza miałam mniejsza ochote niz teraz- raz na tydzien:/ nie dziwie sie ze moj maz radzi lsobie sam:/ teraz nie musi:P ps. ja na twoim miejscu poszłabym z tym do lekarza, to nie jest normalne, dziecko ma rok!! wspolczuje twojemu mezowi, i gratuluje mu cierpliwosci:P ktora moze sie kiedys skonczyc- zycie!

Gość Mellommmmmm
No to juz wole pojsc do lozka.. A tak na serio to nie podnieca mnie nic, dla mnie sex moze nie istniec na dzien dzisiejszy. Chcialabym cos zmienic, ale nie czuje w ogole jakiegokolwiek popedu nawet jak wychodzilismy, czy jak siedzimy przy kolacji w domu, czy przy drinku.. Nie mam juz sposobow na to zeby po prostu mi sie chcialo.

a sama sie zadowalasz? ja to mozliwe zebys nie chciala seksu i nie czuła cisnienia, nawet na masturbacje;/ dla mnie to oznacza ze cos tu jest z toba nie tak:(

Gość Mellommmmmm
Nie robie tego, nie mam w ogole cisnienia. Dla mnie tez jest to dziwne, myslalam ze na poczatku po porodzie tak bedzie, ze to minie.. ale nie minelo. Tez czasem mysle ze cos jest ze mna nie tak, ze mi sie cos w glowie poprzestawialo. Nie wiem juz co z tym zrobic. Do jakiego lekarza mam pojsc? A im wiecej o tym mysle tym bardziej mi sie nie chce ;/

Gość dadada45
sprawdz sobie poziom hormonów u lekarza .. Moze masz zamało estrogenów czy testosteronu i dlatego masz problemy z popedem seksualnym / Wtedy lekarz ci cos przepisze .

Gość dadada45
ewentualnie zbadaj sobie tarczyce moze masz niedoczynnosc i kłopoty hormonalne

Gość glupot nie gadaj
jak można napisać że się ma czteromiesięcznego BOBASKA ! co to za ludzie którzy takich słów używają , koszmar

i bardzo słusznie, potomek został zmajstrowany, więc mężuś, może, jak jest głupi topic plemniczki w kiblu, albo mówić, ci, że ma wieczorną pracę zleconą w agencji towarzyskiej.

Gość glupot nie gadaj
oczywiście że mi się nudzi , jak każdemu kto tu siedzi