Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

dobry ginekolog w warszawie

Polecane posty

Cześć Kobitki! Szukam dobrego ginekologa w Warszawie. chcę znaleźć takiego, który przygotuje mnie do ciąży i ją poprowadzi. najlepiej by było, jakby przyjmował prywatnie w Enel-Medzie i pracował jeszcze w jakimś niezłym szpitalu. znacie może kogoś takiego, godnego polecenia? Pomóżcie, bo mam już za sobą straszne przejścia i ważne jest dla mnie, żeby dobrze trafić.

Gość vi-
mogę Ci polecić Panią dr n.med Bożenę Kowalską - chodziłam do niej do Centrum Damiana. Jest super miła i bardzo fachowa. Ostatnio widziałam, ze udziela porad w gazetach typu "nasze dziecko" czy "mam dziecko"

Gość polecam.....
dr Florczaka tylko on nie przyjmuje w Enel-Medzie tylko ma swoją prywatną przychodnię na Kobielkiej w Warszawie. Mi ciążę prowadził i jestem z niego bardzo zadowolona. A jeśli chodzi o szpital to on jest ordynatorem szpitala w Mińsku Mazowieckim - więc jeśli chciałoby ci się tam jechać to polecam. Jest godny zaufania.

Gość Pelutek
Polecam dr. Grzegorza Stokłuskę. Przyjmuje na Żoliborzu, a pracuje w szpitalu na Żelaznej. Rewelacyjny czlowiek i prawdziwy specjalista. Kontakt znajdziesz na stronie www.znanylekarz.pl wpisując jego imię i nazwisko.

Gość Pelutek
Polecam dr. Grzegorza Stokłuskę. Przyjmuje na Żoliborzu, a pracuje w szpitalu na Żelaznej. Rewelacyjny czlowiek i prawdziwy specjalista. Kontakt znajdziesz na stronie www.znanylekarz.pl wpisując jego imię i nazwisko.

Gość Ktosiek Tosiek
Dr Adam Paplicki. Przyjmuje w Enel Medzie na Domaniewskiej i w Blue City. Z tym, ze dosc dlugo sie czeka na wizyte u Niego.

Gość gość
Ja z czystym sumieniem polecam ginekologów z centrum medycznego SKJ. Maja tam też świetnego endokrynologa. To wysokiej klasy specjaliści posiadający wieloletnie doświadczenie w leczeniu i diagnostyce ginekologicznej oraz endokrynologicznej. Wizyta za każdym razem jest komfortowa.

Gość gość
Od dawna chodzę do ginekologa do tego centrum, leczę się u doktor Krychowskiej. SKJ jest godne polecenia każdej kobiecie, szczególnie ich poradnia ginekologiczna:)