Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Rozstanie, trudne chwile do przetrwania :(

Polecane posty

Rozgoryczona dokladnie tak jestesmy same mimo ze teoretycznie w " zwiazku bo swieta z rodzina wakacje z rodzina .... itp ale jakos tak jestesmy uzaleznione ze lecimy jak cmy, ja teraz mam problem z glowy bo taki ktos definitywnie mnie rzucil i powiem tak ze z jednej strony to dobrze bo w koncu jestem oficjalnie sama i moge " "wolnego " z ktorym bedziemy mieli rowne szanse a z drugiej to bardzo brakuje mi rozmow z tamtym , juz nie chodzi nawet o seks ale zwykle rozmowy o wszystkim i o niczym , dlatego napisalam Ci ze jak dasz rade " "wymiksowac" sie w miare bezbolesnie to uciekaj a jak nie to no coz zostalo Ci podzielic nasz los ......

Gość rozgoryczona28
nie potrafię się wymiksować. żebrzę o ochłapy i sama siebie za to nienawidzę.

Gość ciche łzy
Wymiksować się jest bardzo trudno ale muszę to zrobić , bo zwariuje. Życie jest tylko jedno i nie ma sensu marnować je myśląc cały czas o kimś, piszę coś w co sama nie wierzę ale muszę sobie to powtarzać. Jest ciepło i trzeba korzystać z życia .

hej dziewczyny co u Was jak minal pierwszy majowy weekend??? bo ja przyznam sie szczerze bawilam sie calkiem niezle troche z rodzinka troche ze znajomymi a w " przerwach" walczylam z awaria autka i malowaniem piwnicy i przyznam sie szczerze ze praktycznie wogole nie myslalam o panu j - coraz bardziej wierze ze to koniec mojej meki z nim;) pozdrawiam cieplutko i zycze milego dnia

Gość ciche łzy
aaanati cieszę się , że chociaż Tobie udało się miło spędzić weekend bez myślenia o panu j . Ja niestety bardzo dużo myślałam , bo wszystko jest za świeże a dzisiaj to już mam mega doła , chyba ta pogoda mnie jeszcze dobija. Oj chciałabym mieć charakter jak nasza żaba , spaść otrzepać się i iść przed siebie bez oglądania się, ale niestety tak nie jest.

Ciche ... Zaba jest facetem ... dla nich to jest norma , machnac lapka pojsc dalej , ewentualnie znowu cos upolowac .... ja tez im tego zazdroszcze .... niestety pogoda sie troszke zepsula a szkoda , zdecydowanie bardziej mi sie funkcjonuje przy ciepelku;)) jak slonce swieci jakos tak fajniej sie zyje;P

Gość ciche łzy
Dlaczego nie urodziłam się facetem , byłoby mi o wiele łatwiej. A tak to tylko myśli się kłębią w tej głupiej głowie. Szkoda że żaba nie zagląda , bo taka ciekawa dyskusja była i jakoś tak inaczej się robiło jak można było narzekać na facetów

masz racje . Zaba wnosila " troche " meskiego punktu widzenia ;)) moze zajrzy jeszcze a moze juz sie ogarnal i np jest zajety nowa " zabawka':))

Gość ciche łzy
aaanati a ja myślę , że się wkurzał jak ciągle pisałyśmy , że typowy facet , ale fajnie by było gdyby coś napisał. Jednak to życie bez facetów jest nudne, hehe , nutka dobrego humoru dzisiaj.

bo faceci ( niektorzy) nie umieja dysutowac, wydaje im sie ze co powiedza to jest swiete , powinnysmy przyjac do wiadomosci i ani sie wazyc kwestionowac;)) zawsze ciekawe jest spojrzenie kogos innego " swiezego" na problem;))

Gość ciche łzy
aaanati masz rację , że w większości nie potrafią dyskutować i bardzo szybko się obrażają . To wszystko jednak zależy ile w facecie jest "faceta" a ile człowieka . Ale podsumowałam teraz płeć przeciwną

Gość ciche łzy
miłego aaanati , pozdrawiam

Gość ciche łzy
Mam ochotę wyć z wściekłości , z żalu , z bólu - to jest mój dzisiejszy nastrój.

Ciche jak C pomoc ?? cos sie stalo czy dopadła fala " deprechy"?

Gość ciche łzy
Fala deprechy połączona jeszcze z zachowaniem mojego męża. On k..wa zamiast przyciągać mnie do siebie to jeszcze odpycha. Nie wiem jak można mówić , że się chce z kimś być i tak się chamsko zachowywać

Ciche moze zostal wychowany tak?? moze Ojciec kiepsko sie odnosil do matki a jemu nikt nie wytlumaczyl ze nie tedy droga?? moze sprobuj mu powiedziec ze Cie rani??

Gość ciche łzy
Masz rację , że tak został wychowany i ostatnio właśnie słyszał jak jego mama się żaliła na ojca i to mu powiedziałam , ale to grochem o ścianę.

a jego matula nie moze z nim porozmawiac?? moze ona jemu by wytlumaczyla co i jak ?? bo inaczej no coz z biegiem lat moze mu sie coraz bardziej wydawac ze na kobiete trzeba " warczec':(

Gość ciche łzy
Wiesz jak to jest , niby rozumie a jak później co do czego to i tak ja jestem najgorsza , bo to przecież jej synuś i zlego słowa nie można powiedzieć. Już się nauczyłam nie żalić się teściowej

no tak , masz racje zadko ktora matka potrafi byc obiektywna w stosunku do synusia :( niestety ..... a jakas zaprzyjazniona kuzynka kolega??? nie znajdziesz nikogo kto mu delikatnie " otworzy" oczy??

Gość ciche łzy
Przecież w oczach innych to ideał , dobry kamuflarz to połowa sukcesu a u niego to chyba pełny sukces. Jak ktoś jest wychowany tak , że mówi się do niego jaki to on jest dobry i piękny to za takiego się uważa i nikt i nic nie przemówi do rozsądku

Gość ciche łzy
A teraz to już wiesz jaka jestem zła w jego oczach , bo ja zdradziłam a on cacy , nic nie dociera i mam się mu kłaniać , ale nie leży to w mojej naturze i to go boli i chce mnie dobić

no to chyba musisz nauczyc sie olewac go zupelnie , albo jak marudzi to mu powiedz zeby sobie zmienil jesli jestes taka niedobra a jak tego niezamierza zrobic to ma zamknac dziub;P

Gość ciche łzy
myślisz , że nie robię tak ale mam taki wredny charakter , że ciężko mi jest się nic nie odezwać i wiesz jak to wtedy wygląda , kłótnia za kłótnią a ja się denerwuje przy tym , bo nie umiem inaczej

no tak , musisz sie nauczyc ignorowac jego gadanie w takim razie ... innego wyjscia nie widze;)

Gość ciche łzy
jak go ignoruje to też źle , czasami to naprawdę brak słów i sił. Ktoś kiedyś powiedział , że małżeństwo to jak więzienie z dożywociem i święta racje tylko co niektórzy mają o zaostrzonym rygorze i bez możliwości wyjścia na przepustkę.

Gość ciche łzy
aaanati co tam dzisiaj u Ciebie? U mnie coś lepszy humor , raz na wozie raz pod wozem , ciekawe jak długo tak będzie

Ciche u mnie juz calkiem dobrze ( troche boje sie zapeszyc wiec moze nieszczegolnie sie chwala bojac sie ze chandra moze wrocic) ale tak jak wczesniej pisalam , flirtuje sobie na prawo i lewo, aktualnie wciaz z tym 26 latkiem - nie krzycz ze dziecko wiem:PP ba nawet umowilismy sie na piwo i przyznam sie ze tego mi trzeba - wiem ze za mlody nic z tego nie bedzie i dzieki temu nie stresuje sie a dobrze bawie, popisze mi troche smsow , troche " poslodzi" wlasnie czegos takiego potrzebowalam aby definitywnie zamknac rozdzial z panem j, mysle ze powinnas sobie znalezc kogos takiego;P polecam latwiej zniesiesz meza i "rozstanie" z kolega