Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mmiiii

fotki do oceny ona

Polecane posty

Gość Rybak333
podoba mi sie wcięcie w talii .. Chyba niepotrzebne kompleksy , bo kazda kobieta ma inne ciało . A rubik jest fatalna

Gość Rybak333
podoba mi sie wcięcie w talii .. Chyba masz niepotrzebnie kompleksy , bo kazda kobieta ma inne ciało . A rubik jest fatalna

mała miii nie przejmu się cycuszkami, masz ładne kobiece ciało, biust to piekny dodatek, niestety nie kazdej kobiecie jest dane mieć duże cycki

Figure masz swietna i extra tyłek, małe piersi są piękne.Wydaje mi się ze Ania Rubik wygląda strasznie,odstajace kości,zero krągłości i nie wygląda to zdrowo,jednak Ty jak najbardziej wygladasz wporządku

Wlasnie, Rubik jest fatalna autorko, nie daz do takiej figury, nie ma facetow, ktorym jej figura sie podoba, no chyba ze ktos gustuje w wieszakach a nie kobietach :classic_cool:

Gość mala mmiii
dziękuje Wam :) podnosicie na duchu :) ale czy taka figura jest w porządku na 21 lat ? bo mam wrażenie że jak teraz tak wyglądam to za 2 lata będę miała cellulit i rozstępy bo to tyłek bo to nogi. a to wcięcie w talii jest spowodowane boczkami :D

Gość sddsafddgfdg78
jest w miarę ok,wystarczą systematyczne ćwiczenia ,no ewentualnie możesz schudnąć z jakieś 5 kg i bedzie cud -malina ;)

Jest naprawde OK uwierz nam, ale pocwiczyc nie zaszkodzi wyjdzie Ci to tylko na dobre ale nie wysusz sie jak Rubikowa bo Cie beda palcami wytykac:)

Gość mala mmiii
ale z głową już nie za bardzo - niby dlaczego ?