Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

jaki prezent dla ciotki i wujka, którzy są dość bogaci?

Polecane posty

Gość veressa

wybieram się na swieta do ciotki i do rodziny brata taty, i nie wiem kompletnie co kupić na prezent ciotce i wujkowi, tacy ludzie co prawie wszystko mają, bo są dość bogaci, jeżdża na narty, wycieczki zagraniczne itp. nie mam pomysłu, prezenty po ok 100zł cenowo. chciałabym coś fajnego , porzadnego miłego. oni nam zawsze robią takie drogie prezenty , że mi wstyd , i czuje się zażenowana trochę, ale nie jestesmy tacy bogaci jak oni. rok temu kupilismy wujkowi taką ksiazke o drinkach, z przepisami na najlepsze drinki. ciotce jakies pierdoły kosmetyki , perfumy, ale ile mozna tego kupowac macie jakies pomysły?

Gość ale gapa
Możesz kupić taki komplecik dwie super filizanki dla nich obojga i dzbanuszek na herbate z podgrzewaczem-obydwie te rzeczy spokojnie kupisz do 200 zł.

Gość dadnmari
Nie no proszę Was, filiżanki i dzbanuszek to mieści się w top 10 najgorszych prezentów. Ja bym postawiła na jakiś ekskluzywny gadżet, albo właśnie jakąś książkę związaną z ich hobby. Albo możesz kupić im jakieś przeżycie, pełno tego teraz w empikach.

Gość ale gapa
Moze twoim zdaniem filizanki i dzbanuszek to słaby prezent ,ja natomiast bardzo lubie ekskluzywna porcelanę a jesli jedna filizanka kosztuje ok. 50 zl to nie jest juz byle co. Bardzo ucieszyłabym sie z takiego prezentu. Ksiazka o hobby? wielce prawdopodobne, ze skoro to hobby to juz ja mają. Alkohol na prezent to totalne faux pas.

Gość gość
To nie lada dylemat chociaż myślę, że świetnie sprawdzi się np jakas reprodukcja obrazu. Te dobrej jakości znajdziesz na http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie i rzeczywiście wyróżnia ich świetny gatunek płótna

Gość matylldaa
cioci kup biżuterię, a wujkowi spinki do koszuli. myślę, że powinni oboje być zadowoleni. jak nie chcesz przepłacać to zajrzyj do sklepu online jubilea, bo mają tak fajny wybór i przyzwoite ceny.

Gość gość
jak są bogaci to najlepiej pomysłowy prezent, może coś hand made, gotowe kupne prezenty raczej nie zrobią żadnego wrażenia

Gość oserra
może jakieś drogie agd albo coś z takiego sprzętu do domu. Na avans.pl zajrzyjcie, moze tam coś znajdziecie. Ja zwykle tam robię prezenty.

Gość Kosmooosik
polecam może jakiś fajny lepszy alkohol, ja często zamawiam online na wina.com.pl bardzo fajny sklep

Gość Juullka
Ja ostatnio kupiłam dla cioci ochraniacze na buty nabut.pl, która często jeździ samochodem. Uważam, że prezent dla rodziny powinien być bardzo praktyczny :)

Gość Iza8872
nasza ciocia bardzo chciała wózek na zakupy, bo już ma swoje lata, więc zamówiliśmy jej w sklepie homedome.pl była bardzo zadowolona z tego prezentu.

Gość Elena

Ja kupiłam mężowi voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Duży wybór aut i torów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Od luksusowych aut typu Lamborghini czy Ferrari po bolidy wyścigowe takie jak Ktm X Bow czy Ariel Atom. Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu i voucher już kilka minut po złożeniu zamówienia dostajemy na e mail gotowy do wydrukowania i wręczenia. Wszystko szybko i łatwo a satysfakcja i adrenalina podczas przejazdu gwarantowana 🙂 To nie są prezenty tylko dla mężczyzn, ale również dla kobiet, dla ludzi w każdym wieku. W każdym z nas drzemie odrobina Rządcy Przygód 😛 

Gość Elena

W takiej cenie możesz kupić zegarek xonix. Wyglądają bardzo elegancko i to dobry prezent dla każdego

Gość Marcin

Ja bym polecił jakiś drogi zegarek , warto odwiedzić salon z zegarkami Time Trend, mają ekskluzywne oferty zegarków. Jest w czym wybierać.