Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce jechac ale nie wiem

Kupujecie ciuchy na bazarach? I dlaczego?

Polecane posty

warto?

ale pytam poważnie. Ciuchy z bazarów ceną zbytnio nie różnią się z ciuchami z sieciówek. dodatkowo czasem ciuchy z h&m lub innych rozpadają się po pierwszym praniu. Warto kupić coś na bazarze?

No własnie. Wydaje mi się że bazar to nie wstyd.

Gość po4jot4ijbi
ja mam kurtke z bazaru za 120 zl w sklapie taka z metka 360:o bardzo podobne uwielbiam bazarrr

Gość helolheloll
To tak jak z ciucholandami. Trzeba się nachodzić i naszukać, ale można znaleźć prawdziwe perełki. Tak jak w przypadku koleżanki wyżej, co kupiła podobną rzecz aż 3 razy taniej:)

Poza tym ja szukam kurtki fajnej i właśnie o bazarze pomyślałam bo w sieciówkach nie ma takiej.

Gość helolheloll
No to bazar to dobry wybór w tym przypadku. Kurtki rzeczywiście widziałam beznadziejne i drogie w sklepach.

Gość KAPS lookowa
nie ,ani bazar ani sieciówka ,tylko second handy ,EWENTUALNIE W PRZYPŁYWIE GOTÓWKI COŚ NAPRAWDĘ DOBREJ FIRMY W FIRMOWYM SKLEPIE

Gość bazar to wstyd?
a niby jaki? u mnie co tydzien jest "targ" sa cichy, buty, slodycze warzywa itp itd....straznie duzo tego wsyztskiego jest a ludzi kupujacych jeszcze wiecej. Ja kupilam duzo ubran w niskich cenach a jakosc jest naprawde dobra. Przeciez oni je kupuja w hurtowniach tam gdzie "normalne" sklepy tylko, ze cen tak nie zawyzaja od razu jak sklepy .

Dodam że nie mogę nic drogiego wybrać bo to rodzice dają mi jeszcze pieniądze i głupio mi tak od nich brać większe sumy na ciuchy. A co do SH to strasznie nie lubie grzebać i szukać ciuchów godzinami... Więc chyba tylko bazar mi zostaje. Mam nadzieje ze jakaś kurtka na zimę się znajdzie :D