Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Władysława1976

WYPALANKA-ginalgin proszę wejdź

Polecane posty

Gość Władysława1976

Czy stosowałyście po wypalance czopki ginalgin? Ile czasu brałyście te czopki?Bardzo dziękuję za wpisy:)

Gość masz wybór
tyle ile zapisał lekarz zazwyczaj w ulotce też jest opisane jak długo stosuje się lek zazwyczaj stosuje się na noc i nie w trakcie okresu oczywiście w trakcie leczenia żadnego seksu poprawna nazwa leku to Gynalgin

Gość HuHuHuHuHuuu
O matko, już dawno odchodzi się od wypalania, a stosuje zamrażanie, Twój gin coś mało zorientowany widzę.

Gość nnw
brałam Gynalgin ale z innego powodu niż ty. Zużyłam całe opakowanie jakie mi lekarz zapisał. Było tam 10szt więc kuracja trwała 10 dni -1 na noc.

Gość Władysława1976
W moim przypadku najskuteczniejszą metodą była wypalanka.Zresztą może i coraz rzadziej się ją stosuje,ale jest skuteczniejsza niż zamrażanie ,gdzie po 3-5 latach nadżerka pojawia się ponownie.Dobrze wykonana nie pozostawia blizn utrudniających poród. Byłam na kontroli szyjka wygojona na 4+ jeszcze ok tygodnia i wszystko będzie 100% ok.Za pół roku cytologia i zobaczymy ,która grupa mi wyjdzie-teraz miałam II ,ale nadżerkę rozległą.Z badań histopatologicznego wyszło ,że wszyściutko jest ok czyli w zmianie nie było podejrzanych komórek. Gynalgin mam brać jeszcze ok. tygodnia,więc pytałam ile czasu Wy brałyście bo u mnie wychodzi na to ,że 5 tygodni z przerwą 5 dniową w trakcie pojawienia się miesiączki.

Gość lela***
ja też miałam wypalankę- miałam bardzo dużą nadżerkę Gynalgin brałam ok tygodnia

Gość ja tylko lacibios femina
brałam po wypalance na florę. gynalgin brałam na nadżerkę, ale mi nie pomógł dlatego właśnie wypalankę miałam,..