Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia...............

powiedziec...zegnam

Polecane posty

Jestem w zwiazku z moim facetem juz prawie 4 lata..chce to zakonczyc ale niemam siły..jest mnostwo powodów dla,których juz dalej nie mozemy byc razem..kocham go nadal tylko...

Gość stara zona
a czemu nie mozecie byc razem? A moze mozna te przeszkody pokonac:-D

Nie,nic juz z tego..mam wrazenie ze stałam sie dla niego niepotrzebna..ukrywa cos przede mna, wczoraj chciałam sie pogodzic( bylismy w malej klotni) a on do mnie odwal,odczep sie. Duzo by pisac niewiem co mam zrobic napisałam mu list i zastanawiam sie czy spakowac ssie i odejsc czy porozmawiac z nim ten ostatni raz

Gość stara zona
napisz wiecej o swej sytuacji.Mam czas , chetnie zastanowie sie razem z Toba nad nia.

Historia jest naprawde długa...powiem w skrocie: mieszkamy razem osobno od rodziców..w maju poklociłam sie z tesciowa i do tego czasu z tesciowa i jej corka nie odzywam sie. Moj facet widze ze rozdarty jest w tej sytuacji.. Dodatkowo mam dziecko 10 lat z poporzedniego zwiazku..malego akceptuje ale denerwuje mnie to,ze jak sam mały stwierdził ;,,tata zajmnuje sie mna przsadnie a do Ciebie sie nawet nie odzywa''.. Zabololo mnie to,ze sam mały nawet to zauważył.. Wracajac do domu nie zapyta sie moj M nawet jak mi minał dzien,nic.Obiad,tv i seks ale rzadko i tylko przed jego kapiela bo potem nie czuje sie swiezy..Wszystko mnie irytuje w jego zachowaniu w stosunku do mnie.Powiedziałam mu nawet ze swieta moze soedzic ze swoja matka,siostra itp (jego dziecko tez bedzie wówczas u babci) i ze nie musi byc u mnie bo ze wzgledu na konflikt z jego matka nie zamierzam sie tam pokazywac..On niezgodził sie,powiedział,ze tylko razem i na swieta nie bedziemy osobno.Ok ale jego zachowanie boli mnie,to jego olewanie

Dodam ze swieta ,na wigilie mielismy jechac do moich rodziców. Wybacz za błedy

Gość stara zona
hmmm.Troche wyglada , jak w starym malzenstwie .Takim, gdzie zaczyna sie nuda i szarzyzna. Z rodzina jego nie musisz byc zaprzajazniona przeciez.Lepiej byloby , ale jak nie mozna -trudno. Jakos takich wielkich bledow u Was nie widze.Moze warto jeszcze rozmawiac i naprawic to. Drugie zwiazki sa bardzo trudne, trudniejsze od pierwszych .Ja cos o tym wiem.

Tak,dokladnie wyglada to jak w starym małżeństwie...nie chce od niego odchodzic ale czasami widze to tylko za wyjscie..moze gdybysmy mieli dziecko by nas jakos to polaczylo ale mam problemy z zajsciem... Zawsze pod górke...niewiem zrobił sie jakis taki zdziwaczały jak czlowiek juz co przezył 100 lat a jestesmy przed 30-stka. Jego rodzina sie nie przejmuje z tesciem i reszta zyje w bardzo dobrych relacjach ale z matka i corka nie...za bardzo mna chciały pomiatac i sie nie dałam. Szkoda mi tylko mojego,widze jak ubolewa nad tym faktem no ale coz...proboje go rozgryzc i mowie,co sie dzieje,czemu jest zły a on;ze wkrecam cos sobie itp a jak mu p[owiedziałam ze dziecko zauwazylo,ze nie odzywasz sie do mnie to napewno sobie nie wkrecam a on mi wtedy,że sama przestałam sie odzywac:( Ciagle mi zaprzecza...w sferach seksualnych brakuje mi seksu,rozmaitosci a on tylko to ,,odbebni''i idzie kapac sie i tv:( A jutro mam urodziny...

Gość stara zona
a moze zaskocz go i w urodziny wyjdz do kawiarni z kolezanka , czy kolezankami sama.Sprobuj nim wstrzasnac.Nie godz sie na odbebnienie seksu. Zawwiruj troche tym zwiazkiem, by poczul sie troche niepewnie.Bron Boze jakis kochanek, ale usun mu pewny grunt spod nog.Zabierz pilot i wyrzuc go przez okna. Na rozstanie masz czas.zawalcz jeszcze-

Moze i masz racje...dzisiaj jak nigdy umowiłam sie z kolezankami w prawdzie mowiac wolalabym z nim spedzic czas bo teraz z pracy powinien wrocic po 16 ale pojde niech przekona sie ze nie jestem jego wlasnoscia...Ale ja sie starac bede a on? Boli mnie to,ze np jak jest dziecko jest inny,zywy,smiejacy,tryska energia( tylko nie w stosunku do mnie) a gdy jestesmy razem nic takiego niema:/ nie jestem zazdrosna tutaj o dziecko ale czemu taki nie jest przy mnie..był kiedys taki a teraz ...

Gość stara zona
nie wiem tego.Ale moze nie odpuszczaj w tym momencie.Jesli naprawde nic nie osiagniesz wiecej -wtedy odejdz.Moze jakis wyjazd, moze wspolne hobby np.taniec towarzyski , skalki ... .Krew sie nie leje, siekiery nie lataja , wiec masz czas na prace nad zwiazkim. Jak kochasz -powalcz troche. Jakie masz gwarancje, ze nastepny zwiazek bedze tryskal energia ?

Gość stara zona
Mysiu-zycze Ci milego popoludnia na plotkach i sukcesu ze zwiazkiem. Spadam , bo strasznie boli mnie glowa. Powodzenia.