Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasdas

Dlaczego jest tak wiele singielek??

Polecane posty

Gość sasasasasasdas

W duzej mierze za taki stan rzeczy odpowiadaja feministki, ktory zrobily niedzwiedzia przysluge kobietom. Dlaczego? Juz tlumacze. Feminstki wmowily kobietom ze wolne, wyzwolone, ze im tez sie nalezy. Mam na mysli tu przede wszystkim sfere seksualna, paradoksalnie z tego skorzystali najbardziej faceci, ktorzy juz teraz nie musza sie starac, biegac za kobieta by miec seks, bo za kazdym rogiem czekaja wyzwolone kobiety, ktorym tez sie nalezy. Maja seks i zero zobawiazan. Feministki sprawily ze znacznie obnizyl sie 'erotyczny kapital" kobiet. Singli bedzie coraz wiecej. Dlaczego? Wymagania kobiet rosna, a mezczyzni im nie potrafia sprostac. Mezczyzni gubia sie w tym szalonym swiecie, gdzie zanika podzial na meski i kobiece zawody. Kobiety wkraczaja w coraz to nowe pola, kiedys zarezerwowane tylko dla mezczyzn. Im kobiety staja sie pewniejsze siebie, tym faceci bardziej popadaja w kompleksy przez co sie staja mniej atrakcyjni dla kobiet i kolo sie zamyka. Znwou paradoksalnie bardziej na tym traca kobiety, ktore z oczywistych wzgledow gorzej znosza samotnosc, innymi slowy zwiazek kobiecie daje wiecej niz facetowi.

Gość boginirapuzd
Bo sa kobiety ktore sie szanuja a mezczyzna to samiec ktory rucha wszystko co lata . przynajmiej dlatego jestem singielka bo czekam az jakis o mnie sie postara

Gość zimovit
skoro tak sobie wymyśliły to należy to uszanować ale cały czas przegrywają z czasem a zegar tyka

Gość sasasasasasdas
Eortyczny kapital kobiet - tak w skrocie to... Jak twierdzi Catherine Hakim z London School of Economics, "erotyczny kapitał" kobiet błyskawicznie traci na wartości. O ile zasoby takie, jak: "uwaga", "czułość" czy "chłopak" stają się dobrem luksusowym, o tyle seks stał się wręcz pospolity. Wyniki badań wśród młodych amerykańskich mężczyzn pokazały, że aż 30 proc. partnerek udało się zaciągnąć do łóżka bez choćby jednej randki, 36 proc. po niecałych dwóch tygodniach randkowania, a 13 proc. - po niecałym miesiącu.

Gość zdzisław, 63 lata
Może dlatego że jest tak mało prawdziwych menszczyzn podobnych do mnie?:(

Gość monopol
po prostu jest coraz więcej mamisynkow i nierobów...

czyli masz pewnie 15 lat, i mówisz o kobietach i facetach na podstawie tego co twierdzi jakiś Catherine Hakim z London School of Economics daje 2/10 :o🖐️

Gość sasasasasasdas
@warczypies, az sie boje myslec ile Ty masz lat skoro nei wiesz co to jest erotyczny kapital kobiet...

Tak to jest kiedy ktoś ma zaburzenia emocjonalne i musi sobie wszystko uprościć sprowadzając to do ekonomii, statystyk i...prostytucji ;)

Gość sasasasasasdas
Zanim cos napiszecie pomyslcie troche, najpierw myslce, potem piszcie, nie na odwrot

Spoko, ale niech to działa w obie strony. Spróbuj zrozumieć to co ci się odpowiada, a jeżeli ci to nie wychodzi nie zakładaj tematów na forum.

Gość sasasasasasdas
Myslec panie i panowie, myslec. Liczylem na ciekawa dyskusje a tu narazie nici

No nici, bo na wstępie stwierdziliśmy radośnie, że nie masz bladego pojęcia o czym mówisz i czujesz ogromną chęć udowodnienia, że masz rację. Tak więc radośnie ironizujemy sobie, popijając herbatkę :)

Dlaczego? Bo wiele kobiet woli być singielkami niż mieć byle jakiego faceta. No i jest tez spora grupa dziewczyn, które bardzo chcą, ale nikt ich nie chce.

Dlaczego musze byc sam chce miec kiedys dzieci pamietam jak kiedys jeden czlowiek u ktorego byle z tata i cos tam robilismy ja z bratem bylismy mali 8lat przenosilismy cos tam a on sie poplakal bo nie mogl miec dzieci byl wtedy juz po piedziesiatce ja chce miec dzieci moze teraz trudno o tym myslec ale kiedys bede rzalowal jak nie bede ich mial. Ale jak to zrobic skoro zadna mnie nie chce i jestesm skazany na bycie nie wiem kim .

Chromosom y zanika w niektorych populacja ssakow juz go nie ma. Prawda jest taka ze duzo role odgrywa tu niezdrowa zywnosc i zanieczyszczenie srodowiska na to mezczyźni a zwlaszcza ich jadra sa duzo bardziej wrazliwie z tad mniej testosteronu stad mniej prawdziwych samcow no i jeszcze ten caly socjalizm no i brak obowiazkowej sluzby wojskowej. wystarczy ze kobieta w ciazy zetknie sie z niewielka iloscia szkodliwych substancji a chlopczyk moze urodzic sie z zanikiem jader i lechtaczka zamiast pracia.

Może dlatego że żądałyście równouprawnień. Natomiast wziełyście tylko to co Wam się podobało i to co było dla Was wygodne a nie każdy facet się na to godzi. Jak widać powyżej to facet ma za nią biegać i starać się. Tak było i jest. Z tego uprawnienia nie zrobiłyście. Ona hrabianka nadal leży i czeka na jego starania.

Gość sasasasasasdas
"bo na wstępie stwierdziliśmy radośnie, że nie masz bladego pojęcia o czym mówis" Wlasnie stwierdziliscie to nie myslac w ogole, jak sie mysli tak jak Wy to sie psize glupoty. Nie stac Was na myslenie?

"Jak widać powyżej to facet ma za nią biegać i starać się. Tak było i jest. Z tego uprawnienia nie zrobiłyście. Ona hrabianka nadal leży i czeka na jego starania." to nie prawda co piszesz znaczy prawda ale tylko do nieatrakcyjnych facetow bo jesli chodzi o te lepsze partei to kobieta jesli ma ochote sie zabawic wcale nie krepuje sie zeby go zaczepic

zgadzam sie z wami, obecnie kobiety maja bardzo wysokie wymagania, wiekszosc to materialistki, sprawdza sie to ze jak nie masz kasy to nie masz dziewczyny. Taka prawda- smutna ale prawdziwa

Po pierwsze, mówisz o o kapitale, a zapominasz o ekonomii...czyli o tym, że w dzisiejszych czasach kariera i pieniądz powodują brak czasu potrzebny na tworzenie związków. To taki pierwszy, oczywisty punkt który z bani skreślił cię jako osobę obiektywną i myślącą ;)

Wszystko sprowadza się do kasy. Czyli jak mówił Boguś Linda wszystkie kobiety to kurwy są... Sytuacja taka..... Mam kasę, czyli jestem atrakcyjny i spełniam kobiece wymagania, czytaj jestem facet z klasą bo tak to się dziś nazywa. Tylko jak mam kasę po co mi żona????? Czytaj wiecznie marudzący, narzekający i niezadowolony komornik? Dzisiejsze kobiety nie umieją zadbać o dom, nie umieją gotować, upiec, wyprasować. Do sprzątania domu musisz zatrudnić sprzątaczkę, do dziecka nianię. Po co mi to???? Ten nic nie umiejący i wiecznie narzekający komornik ???? Jak bedę chciał seksu zadzwonię po Sandrę czy inną kocicę cichodajke od sponsorowania. Jak już mnie zaspokoi wygonię i bedę miał spokój. Sprzątaczka sobie pójdzie i znów będę mógł zająć się swoimi sprawami w spokoju. Bez marudzenia i narzekania komornika. Po co nam one?

Gość 2902903
Tomrap- paradokaslnie masz rację... :p TYlko ja bym napisała: po co kobietom faceci? Przecież co trzecia kobieta nie ma w ogóle sytysfakcji z seksu i robi to wszystko pod przymusem. Do tego- opiekuje się dziecmi, sprzata, gotuje, większosc kobiet tez pracuje... Wydaje mi sie, że istitnie wiele kobiet szuka faceta ze względu na pieniądze, ale dlatego, ze kobieta w tym kraju sama się raczej nie utrzyma. ZArabiając nawet 1500 na rękę co dla kobiety jest sporo, nie wynajmie mieszkania, nie zarobi na siebie czy dziecko.

Bo jest tak niewielu facetów, z którymi warto mieć coś wspólnego PROSTE JAK SRANIE