Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina:*:*:*

romantyczne piosenki:*:*:*

Polecane posty

czy wszyscy już śpią:(

Gość nei _nei
Zaraz ci wkleje kilka :D

Gość dla tej jedynej.
Behemoth "kaka demona" Vangelis "Albedo 0.39" SOD "Ballad of Jimmi Hendrix"

nei nei no i gdzie ty się podziewasz?

oh jej dziękuje:):* jest z czego wybierać

nie wydaje wam się że to jest mdłe?? z polskich Piotr Rogucki - Mała Human - Polski kombi jej wspomnienie lady pank jak mlode orły T.love - To wychowanie obywatel gc paryż moskwa Robert Gawlinski - O sobie samym Oddział Zamknięty - Obudź się jeśli chcesz mogę znaleźć o wiele więcej prawie wszystkie rockowe piosenki są romantyczne główna tematyka

jeśli bys mógł piracie to bym bardzo prosiła:p

Pirat, znasz takie przysłowie, że o gustach się nie dyskutuje? Przecież jeżeli to dla ciebie jest mdłe, to nikt cię nie zmusza do słuchania, nie? Akurat wybieralam piosenki z ciekawymi, niegrafomanskimi tekstami, Dla ciebie to mdłe, dla mnie Skawinski śpiewa jakby miał zatwardzenie, ale nie chodzi tu o ocene czyichś gustów tylko o propozycje, nie?

eSeM :D 20 lat temu to chyba nie było osoby, która by się przy tej piosence przynajmniej raz nie kochała :D

oddział zamknięty debiut co trzecia piosenka lady pank wiec cała masy by wymieniać i wymieniać podobnie z de mono i kombi choć najlepsze z kombi to jej wspomnienie wilki baby czy nie stało się nic oj dzisiaj nie mam weny Type O Negative - Love You To Death edyta bartosiewicz zatancz ze mna Chciałbym umrzeć z miłości - Myslovitz DŻEM - sen o viktorii KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam mafia- imie deszczu ;) Happysad - Zanim pójdę Hey - List Hey - Moja i twoja nadzieja Gabriel Fleszar - Kroplą deszczu ;) The Knife - Heartbeats Crystal Castles - Not In Love ft. Robert Smith Cee-Lo Green-No'ones Gonna Love You dobra nie chce mi się szukać w pamięci

Gość alr wy macie gusta
jak podoba sie?

Gość alr wy macie gusta
pirat flapjack oddział zamknięty debiut co trzecia piosenka lady pank wiec cała masy by wymieniać i wymieniać podobnie z de mono i kombi choć najlepsze z kombi to jej wspomnienie wilki baby czy nie stało się nic oj dzisiaj nie mam weny Type O Negative - Love You To Death edyta bartosiewicz zatancz ze mna Chciałbym umrzeć z miłości - Myslovitz DŻEM - sen o viktorii KANCELARIA - Zabiorę Cię właśnie tam mafia- imie deszczu Happysad - Zanim pójdę Hey - List Hey - Moja i twoja nadzieja Gabriel Fleszar - Kroplą deszczu The Knife - Heartbeats Crystal Castles - Not In Love ft. Robert Smith Cee-Lo Green-No'ones Gonna Love You dobra nie chce mi się szukać w pamięci Niezbadane życie jest bezwartościowe

Gość alr wy macie gusta
kim jestes poprzedniku ? to samo luubie co ty..az w szoku jestem z e ktos lubi takie jak ja:)

nei_nei nie mówię o gustach tylko o pomyśle na płytę z jedną tematyką. Po za tym zawsze się mówi o gustach czasopisma plotkarskie by padły oraz świat mody czy sztuki. Parę tytułów odkopałem. Zależy także jak rozumiemy romantyzm jako słowo miłość czy jako udręczenie wieczne udręczenie

Gość alr wy macie gusta
podobaja mi si e te sam e pjosenki z tej tematyki:) moja grecka podoba ci sie?

kurcze supcio:):* nei nei świetny jest ten przedostatni kawalek od cb:D

A, to zwracam honor :D Ja tam lubię takie tematyczne płyty, sama ich mam chyba że 30 takich skladanek. Do spania, do sprzątania, do smucenia się i do śpiewania, imprezówe i kolacyjne

ups ostatni:)

nie mam luby i bardzo długo nie będę miał wiec jestem wściekły na słowo romantyzm i na to że taką mam duszę. Blood Orange - Bad Girls Phantogram - When I'm Small Crystal Castles - Celestica

nie przejmuj się tego kwiatu to pół światu:) pomijając maly fakt ze tylko połowa chuja warta wiec napewno kogoś sobie znajdziesz:* albo ktoś znajdzie cb:p