Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsmanmsa,sma,sak

Dowiedzialam sie ze moj byly jest w zwiazku :(

Polecane posty

Gość nsmanmsa,sma,sak

Kurde jakie to uczucie czuje sie dziwnie, przykro mi...

Gość Yachu Chrystman
śledzisz go ? jesteś przedszkolak.

Gość najpierw podrywa...
no trudno...a co ma robic? byc sam do konca zycia? y tez sobie kogos znajdz i bedzie git. To dziwne uczucie troche ale nie przesadzaj.

Gość fedvana
kiedy się dowiedziałam, że mój były się ożenił, został ojcem to też mi było jakoś dziwnie i smutno, a jak się dowiedziałam, że po roku się roziódł to od razu mi sie lepiej zrobiło

Gość fedvana
rozwiódł

Gość boginirapuzd
nsmanmsa,sma,sak wspolczuje tez sie niedawno dowiedzialam ale ze mu sie nie uklada i sie troche cieszylam . wiem to nie ladnie ale wiem ze nie z mojej winy sie rozeslismy . trzymaj sie

Gość nsmanmsa,sma,sak
hmmm nie sledze tak oo chciala zobaczyc tylko, no i sie okazolo, to on mnie zostawil, ja zyczylam mu jak najlepiej, wiece ja szukam ale nie mam szczecia do facetow ten myslalam ze bedzie inny...

Gość nsmanmsa,sma,sak
wiecie bylismy z miesiac ze soba, to nie powinno bolec, ale ja jestem taka wrazliwa i w gole.... ah szkoda gadac

Gość nsmanmsa,sma,sak
jej dajcie mi jakiegos kopa czy cos, :((((

Gość nsmanmsa,sma,sak
nie o to chodzi.... no dobra biore sie w garsc,,,

Gość prawdziwa obserwatorka
Rozstalam sie z chlopakiem, mniejsza o co,ale bylismy dla siebie tymi jedynymi. Po pewnym czasie wyszlam za maz,gdy on sie dowiedzial,zrobil to samo. I tak jak Tobie, mimo iz bylam w zwiazku wariowalo moje serce na sama mysl,ze jest juz z inna. Spotkalismy sie przypadkowo i oniemialam. Wyznal mi milosc,ze ozenil sie,bo nie wiedzial co z soba zrobic gdy bylam juz z innym,ze to wszystko przeze mnie,ze wciaz liczy,ze sie zejdziemy i jeden moj ruch i jest natychmiast przy mnie, ze jestem jedyna ktora kocha i tu powinnam byc szczesliwa,szalec i cieszyc sie a ja co? uzmyslowilam sobie jakiego wspanialego faceta mam kolo siebie i za nic w swiecie nie chce go zranic,tamten pozostal tylko na dnie serca i wiecej go nie widzialam .....