Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 78678

żal mi Korei...

Polecane posty

Gość 78678

stracili Przywódcę, który był dla nich bardzo ważny i z którym byli związani, np człowiek, który mówił "całe życie czekałem żeby Go zobaczyć..." (może widzieliście w tv) coś w tym stylu z reszty zrozumiałam, że chyba Kim miał odwiedzić jego miejsce pracy jak to miał w zwyczaju. nie wierze żeby ten człowiek udawał bo go zmusili. Uważam, że ci którzy śmieją się albo cieszą z tego co się stało są bez serca

Gość ptasiek nastroszony
TO PAŃSTWO DZIALA JAK SEKTA , DLATEGO ZBIOROWA HISTERIA NAD ZMARŁYM GURU

Gość rysia 258520
oni mają wyprane mózgi, to już pokolenia żyją w tym chorym systemie, pełnym chorej władzy

"stracili Przywódcę, który był dla nich bardzo ważny i z którym byli związani, np człowiek, który mówił "całe życie czekałem żeby Go zobaczyć..." Chyba żartujesz :) Ci ludzie są zastraszeni.

Gość Lisavietta
ci ludzie to banda zindoktrynowanych pacanów żal ich? no może, ze są tak kosmicznie głupi

Gość 78678
wiesz co Rosalinda, 2 lata temu byłam w KRLD i po rozmowie z przewodnikiem mogę stwierdzić na 100% że oni nie muszą być zastraszeni bo naprawdę kochają Przywódcę, poznam jak ktoś udaje. Trudno zrozumieć nam ich zachowanie, to Koreańczycy, Europejczycy zachowywaliby się inaczej, ale jestem pewna, że oni są szczerzy.

ten kraj jest pojebany jak a ludzi głupi że płaczą za gościem który zastraszał ich i kazał życ im w takich warunkach, jak byś dokładnie oglądał/a tv to byś widziała ile ludzi tam głodowało

Gość StopNWO
Oczywiście Korea Pn. zła a Kim to morderca... Wierzcie mediom, to daleko nie zajedziecie! To wszystko NWO, manipulacja i kłamstwo! Media są jak w powieści ''Rok 1984''.

Gość krups
a przypomnijcie sobie ilu Polaków płakało gdy Papież Jan Paweł II zmarł i nikt nikogo nie zmuszał do płaczu , więc co sekta ?

Hehe :p czy ja wiem, myśle że żal jest podszyty strachem przed tym co będzie jeśli złapią kogoś na nieokazywaniu oznak żałoby :o

"oni nie muszą być zastraszeni bo naprawdę kochają Przywódcę" No niektórzy pewnie myślą, że go kochają skoro od małego mają to wmawiane. Zainteresuj się opowieściami ludzi, którzy cudem uciekli, którzy byli torturowani w obozach i jedli dzieci z głodu.

Gość StopNWO
Lisavietta @ Gdybyś wiedziała co to NWO to pisałabyś zupełnie inaczej! To my, na zachodzie jesteśmy ogłupiani przez reżimowe media! Korea Pn. to przeszkoda na drodze do NWO, dlatego masoni tak bardzo ją atakują i kłamią na jej temat!

Gość 78678
stifler19, nie muszę oglądać TV od wielu lat interesuje się tym Krajem. Tylko, że zauważ, że Kim Dzong Il ich nie głodził specjalnie, starał się im zapewnić jakieś warunki, ale czasem po prostu przez różne czynniki nie było to możliwe. Jeśli chodzi o zastraszanie to większość szokujących historii spokojnie można między bajki włożyć a niektóre rzeczy, które wydają nam się dziwne wynikają faktu, że to jest Azja nie Europa czy USA.

podobne oznaki histerii były w Polsce po śmierci JP2. Ludzie żyjący w Korei Płn, innego świata nie znają, więc dla nich to wielka strata. Podobnie było podczas wielkiego głodu na Ukrainie, Stalin, tak tym ludziom wmówił, że byli przekonani, o tym, że mimo że u nich głód, ale na zachodzie jest jeszcze gorzej.

Gość krups
zapytajcie dziadków i rodziców ile ludzi płakało, gdy Stalin zmarł

Gość StopNWO
krups @ Bo to właśnie u nas jest manipulacja! Katolicy płakali po JP2,bo pokazywano go jako dobrego papieża. Prawda zaś jest taka, że JP2 też był masonem i niszczył Kościół od wewnątrz, ale media o tym nie wspomniały!

Gość krups
założe się o bardzo dobry koniak, że w Koreii Płn. nie ma dewastacji mienia, nie ma złodziei , nie znają narkotyków, nie ma zabójstw kryminalnych

Gość vgfekh
tez mi sie wydaje ze sa zastraszeni ja po smierci mamy tak sie nie zachowywale ,choc plakalem i po nocach nie spalem.Te placzace kobiety sa zastraszane albo nienormalne. Widzialem kobiety ktore walily o stoly jak nawiedzone.

Gość StopNWO
Iran, Białoruś, Rosja, Kuba, Korea Pn. - państwa, w których jest bieda, bo to masoni z UE i ONZ wprowadzają sankcje gospodarcze na te kraje! Wymienione przeze mnie państwa choć rządzone twardymi rękami nie godzą się na podporządkowanie światowemu rządowi, który masoni z UE i ONZ tworzą! To jest właśnie NWO. Media piorą wam mózgi nie mówią prawdy!!!

Gość 2902903
Powinniście obejrzec filmik z 53 roku jak w Polsce ogłoszono że zmarł Stalin. CAły ruch na uliach stanał, ludzie stali, wyły syreny, pokazywali twarze- ludzie na serio szczerze płakali po nim, nawet dzieci. :(

Gość StopNWO
mam 13 lat i gdy dorosne to pojade do Phenianu odwiedzić Wielkiego Przywódcę w Jego mauzoleum

Gość krups
na granicy obydwu Korei jest dwa miliony wojska , tam nie jest potrzebny żaden chiński mur a ludzie żyjący w Korei Płn. nie znają innego świata niż jest , pranie mózgu fantastyczne od 50 lat

Gość krups
na granicy obydwu Korei jest dwa miliony wojska , tam nie jest potrzebny żaden chiński mur a ludzie żyjący w Korei Płn. nie znają innego świata niż jest , pranie mózgu fantastyczne od 50 lat

Gość StopNWO
Ludzie! Lepszy świat z kilkoma dyktatorami w kilku małych państewkach niż ziemia ze światowym, masońskim rządem i jednym globalnym dyktatorem! To tu, nie w Korei jest indoktrynacja! Poczytajcie o NWO!

Gość 2902903
cytat z kroniki "Stalin zatrzymał niszczycielskie wiatry, i przebraził krajobraz Ziemi." LOL

Gość krups
TVN , nie opowiadajcie głupot, gdzie jest ta bieda w Korei Płn. ? pokażcie tą biedę Oni tam żyją jak na zielonej wyspie

Gość 2902903
StopNWO- wez porządny rozpęd, a następnie skieruj się na najblizsza scianę głową do przodu.... :p