Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość popaczępopaczę

Jestem głupia i chyba popełniłam okropną głupotę!!!

Polecane posty

Gość popaczępopaczę

Postaram się najkrócej jak się da i chcę też krótkich, konkretnych rad. Proszę o nie, są święta nie bądźcie dupkami. Przez 10 miesięcy byłam z facetem, związek był bez fajerwerków. Wtedy w moje życie wkradł się znajomy będący w 9-letnim już związku i zaczęliśmy budować dziwną relację, ni to przyjaźń ni to romans. Dużo rozmawialiśmy, ale głównie przez telefon, czasem się spotykaliśmy i chemia była nieziemska, w słowach gwałciliśmy się niemalże, ale do niczego nie doszło. Myślałam w tamtym okresie, że uduszę się szczęściem, takie niespełnione zakochanie, jak nastolatka. Czekałam na głupi telefon na dobranoc i z radością czytałam kolejne dwuznaczne sms-y. W końcu poszliśmy razem na koncert, oczywiście w konspiracji, po koncercie przeżyłam seks życia. Następnego dnia ja rzuciłam chłopaka, on kilka dni później swoją dziewczynę. Na początku było super... Ale minęły dosłownie 3 miesiące i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Oczywiście mam łatkę "dziwki", a on "dupka" wśród znajomych dlatego większość czasu spędzamy sami, ale to nie daje już tak dużej radości. On chce żebym się wprowadziła do niego, ale mi to się wydaje głupie, bo najchętniej to bym cofnęła czas. Wiem, że nie mogłam podjąć innej decyzji, ale powiedzcie mi szczerze. CO O TYM MYŚLICIE? Powinnam to przerwać? Czy popełniłam głupi błąd? Czy to możliwe, że tylko przez jakieś wyrzuty sumienia opadła między nami chemia?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować